Togetherness eindigt na twee seizoenen

Door Jesse op 25 maart 2016 om 20:05 in Cancelled 1 | 528

HBO heeft besloten om Togetherness geen derde seizoen te geven. De aankomende finale van het tweede seizoen op 10 april zal de laatste aflevering van de serie zijn.

Togetherness eindigt na twee seizoenen

Ditmaal komt de annulering wél als verrassing, aangezien Mark en Jay Duplass al bezig waren met het schrijven van het derde seizoen van de reeks, die er nu dus helaas niet komen zal. 'Hoewel we geen derde seizoen van Togetherness gaan uitzenden, willen we graag de samenwerking met Mark en Jay doorzetten,' aldus HBO.

Togetherness wist in haar twee seizoenen niet het juiste publiek te vinden. De laatste aflevering trok slechts 405,000 kijkers in de live+3 kijkcijfers van Nielsen. Ter vergelijking: op dezelfde avond trok Vinyl net iets meer dan het dubbele van deze cijfers.

'Iedere film of serie die we gemaakt hebben was winstgevend, omdat wij het erg goedkoop maakten,' vertelde Mark Duplass voor het tweede seizoen in première ging. 'Dure shows die het niet heel goed doen, worden vaak snel gecanceld. Wij vinden het belangrijk om de show voor een laag budget te produceren.'

Wat vind jij van de beslissing van HBO om Togetherness een derde seizoen en toekomst te ontnemen?


Reacties (1)

Geplaatst op 9 april 2016 om 20:45

Wel leuke serie maar ook niet heel erg dat deze nu stopt. Zit goed in elkaar zoals het HBO betaamt maar na 2 seizoenen heb je het wel gezien, weinig diepgang, simpel verhaal. Verder wel vermakelijk.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten