Zonnige toekomst voor It's Always Sunny In Philadelphia

Door Jesse op 2 april 2016 om 00:24 in Renewed 1 | 603

Goed nieuws voor fans die dachten dat It's Always Sunny In Philadelphia haar einde naderde. FXX heeft de serie, net als twee jaar geleden, vernieuwd voor niet één, maar twee nieuwe seizoenen.

Zonnige toekomst voor It's Always Sunny In Philadelphia

De show van FXX evenaart hiermee The Adventures of Ozzie & Harriet, die ook veertien seizoenen runde, voor meeste televisieseizoenen in een live-action comedyserie. Het elfde seizoen van de serie is nog maar net een maandje afgelopen en het twaalfde seizoen stond al gepland voor januari 2017.

'Als iemand twijfelt aan de kracht van een videorecorder en een droom, kijk dan maar naar Always Sunny, die op deze manier begon en nu de geschiedenis in gaat als een van de meest geliefde comedyseries ooit,' aldus Nick Grad van FX Networks en FX Productions. 'Weinig shows schoppen het zover en hebben zulke toegewijde fans. We houden van de creatieve humor van de bedenkers en cast die Always Sunny al jaren fris houden.'

Volgens FXX doet de serie het 17% beter in de ratings sinds deze van FX naar FXX verplaatst is in 2013. Het aantal kijkcijfers steeg met 24%.

Wat vind jij van de beslissing van FXX? Zie jij Sunny graag nog drie jaar terug, of is het voor jou wel klaar? Laat het ons weten!


Reacties (1)

Geplaatst op 2 april 2016 om 16:09

Absoluut verdiend. Hoop dat ze meer blijven maken. De experimentele afleveringen dit seizoen waren van hoog niveau!

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan