Twijfelgeval Grimm krijgt toch zesde seizoen

Door Jesse op 6 april 2016 om 00:13 in Renewed 5 | 720

In voorgaande jaren was het waarschijnlijk dat Grimm een nieuw seizoen zou krijgen, maar dit jaar was de serie voor het eerst gedaald naar een twijfelgeval. Toch heeft NBC besloten om het mythische sprookjesdrama een zesde seizoen te geven.

Twijfelgeval Grimm krijgt toch zesde seizoen

'We vinden het fantastisch wat onze producers en cast in deze vijf jaar bereikt hebben,' vertelt Jennifer Salke van NBC. 'Ze hebben een nieuwe wereld gecreƫerd met een hele hoop wezens en een enorm toegewijde fanbase. We kunnen niet wachten op het volgende hoofdstuk in dit bijzondere verhaal.'

In haar vijfde seizoen zit Grimm gemiddeld op 4 miljoen kijkers per aflevering, met een gemiddelde rating van 0,9. Deze nummers groeien met maar liefst 61% tot 90% in de live+7 ratings. Door deze stijging worden de eindcijfers naar 6,4 miljoen kijkers en een rating van 1,7 getild. Dit was van wezenlijk belang bij deze beslissing.
Wat vind jij van de renewal van Grimm? Laat het ons weten!


Reacties (5)

Geplaatst op 6 april 2016 om 08:02

Hmm, ik weet het niet zo... De verhaallijnen beginnen nu voor sommige zaken toch wel erg raar te worden... Kan ook zijn dat ik er uitgekeken op begin te geraken :monclosed:

Geplaatst op 6 april 2016 om 19:21

Goed nieuws. Ik blijf het een leuke serie vinden.

Geplaatst op 6 april 2016 om 23:47

Leuk! Kijkt nog lekker weg:D

Geplaatst op 9 april 2016 om 20:58

Goed nieuws. Zou ook geen problemen hebben met meerdere seizoenen.

Geplaatst op 12 april 2016 om 23:15

Voor mij nog steeds #1 topserie, kan wel zeggen, dat ik het hoogst ongelukkig zou vinden, als ze deze zouden cancelen! 0_0
Mag van mij net zo doorgaan als een NCIS...

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten

Tags