Tweede seizoen voor nieuwe serie The Detour

Door Jesse op 6 april 2016 om 20:05 in Nieuwe series 2 | 689

TBS geeft vol gas op de plank wat betreft de toekomst van nieuwe serie The Detour. Het netwerk heeft de comedyserie, die volgende week in première gaat, nu alvast verzekerd van een tweede seizoen dat volgend jaar uitgezonden zal gaan worden.

Tweede seizoen voor nieuwe serie The Detour

The Detour is een sitcom die bedacht is door Jason Jones en Samantha Bee, die inspiratie voor de serie vonden in hun vele familievakanties. De hoofdrollen worden gespeeld door Jason Jones zelf en Natalie Zea, die vader en moeder zullen spelen van twee kinderen op een helse roadtrip.

The Detour is een comedyserie over een familie die problemen aantrekt. Het gezin bestaat uit vader Nate, die op een roadtrip gaat met zijn vrouw Robin en kinderen Delilah en Jared. Pech en onheil vinden hen na iedere bocht op deze vreselijke reis. Als er ergens problemen zijn, weet deze familie een manier om ze te vinden.

'Ik heb veel zin om de reeks te maken die mijn favoriete nog-net-niet-op-tv serie wordt,' vertelt Jones in een statement. 'Ik kijk nu al uit naar de onmogelijke eisen die ik aan het tweede seizoen ga stellen.'

Ben je benieuwd? Ook al begint de serie officieel pas op 11 april, de eerste aflevering is al te vinden op TBS.com, Facebook en YouTube. Laat ons weten of jij The Detour een kans gaat geven!


Reacties (2)

Geplaatst op 7 april 2016 om 13:07

Natalie Zea krijgt altijd een kans van mij 8-)

Geplaatst op 5 mei 2016 om 22:23

Deze serie is echt heel grappig. Lijkt wel een beetje op die oude en nieuwe National Lampoons Vacation films.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten