Castingnieuws week 48 (2015)

Door Jesse op 29 november 2015 om 22:17 in Castingnieuws 3 | 848

Welkom bij de alweer de tweede editie van het wekelijkse castingnieuws. Het castingnieuws op Seriesfeed is een wekelijks overzicht van al het castingnieuws dat de afgelopen week bekendgemaakt is, gebundeld in één compact artikel dat op zondagavond geplaatst zal worden. Hieronder volgen de aankondigingen van 23 november 2015 tot en met 29 november 2015.

Castingnieuws week 48 (2015)

Mystery Science Theater 3000 (revival, de naam is t.b.d.)
Felicia Day is gecast voor de revival van Joel Hodgsons revival van Mystery Science Theater 3000. In de serie zal de actrice Kinga spelen, dochter van Clayton Forrester. Het project wordt gefundeerd via Kickstarter, een crowdfunding website. Momenteel heeft de campagne $2 miljoen van het doel van $5,5 miljoen behaald.

Supergirl
CBS' nieuwe DC serie is op zoek naar een acteur die de Man of Steel wil spelen, Superman zelf. Er is alleen een twist: ze zoeken naar een 13-jarige acteur voor de rol, want hij zal in de puberteit zitten. Het plan is om hem begin 2016 voor het eerst te laten opdagen. Een acteur is nog niet gecast.

Quantico
De ABC serie brengt drie nieuwe, terugkerende karakters in de mix. Als eerste hebben we Drew Perales, voormalig NFL speler met veel zelfvertrouwen en charme, gespeeld door Lenny Platt. Vervolgens hebben we Will Olsen, een briljante Harvard student met werkervaring bij de NASA. Hij zal gespeeld worden door Jay Armstrong Johnson. Als laatste hebben we Iris Chang, een Chinese dame met rijke, innovatieve ouders. Het karakter wordt gespeeld door Li Jun Li. Alle drie de karakters zullen voor het eerst te zien zijn in de midseason première op 6 maart 2016.

Arrow
Arrow heeft zijn acteur gevonden die The Calculator zal spelen, een crimineel meesterbrein en technisch genie uit de DC Comics. Tom Amandes, die eerder met showrunner Greg Berlanti heeft samengewerkt, heeft de rol te pakken gekregen. Colton Haynes zal terugkeren als Roy in dezelfde aflevering.

Grandfathered
Josh Peck zal bezoek krijgen van zijn voormalige co-star Drake Bell in zijn nieuwe serie Grandfathered. Het duo speelde samen in Nickelodeons comedyserie Drake & Josh. Bell heeft een gastrol in één aflevering als Kirk, een technisch ondernemer aan wie Gerald en Vanessa hun nieuwe app pitchen.

Luke Cage
Sonia Braga zal een rol spelen in Netflix' volgende Marvel serie Luke Cage als Soledad Temple, moeder van Claire Temple. De serie zal ergens in 2016 in première gaan.

Younger
Matthew Morrison zal een rol krijgen in het tweede seizoen van Younger. De acteur liet dit via zijn Instagram weten. Verder is er nog weinig bekend over wat zijn rol inhoudt.

Tycoon
Matt Bomer krijgt de hoofdrol in een nieuwe serie van Amazon met de naam Tycoon. Bomer zal Monroe Stahr spelen, een karakter gebaseerd op Irving Thalberg. De serie zal Monroes groei in de filmindustrie volgen, waar hij uiteindelijk tegenover Pat Brady komt te staan, zijn voormalige mentor.

Taboo
FX en BBC One werken samen een een nieuw project met de naam Taboo, dat uit acht afleveringen zal bestaan met Tom Hardy in de hoofdrol. De acteur speelt James Delaney, een man die naar het Londen van 1814 terugkeert na 10 jaar in Afrika. James' normen en waarden gaan tegen die van de Britse Oost-Indische Compagnie in en hij gaat deel uitmaken van een gevaarlijk spel tussen twee naties: Groot-Brittannië en Amerika.


Reacties (3)

Geplaatst op 30 november 2015 om 11:15

Als we dus iemand zien in Supergirl die een 13-jarige Clark Kent gaat spelen, zien we de 'huidige' Superman dus nog altijd niet in beeld. Ik snap dat ze dit niet willen doen - om zo de focus op Supergirl te houden - maar hoelang gaan ze het volhouden zonder dat het gewoon irritant wordt?

Geplaatst op 30 november 2015 om 12:39

Mick ik heb gelezen dat ze een volwassen Superman niet vol in beeld mogen brengen vanwege de rechten.

Geplaatst op 30 november 2015 om 16:48

Hmm, een 13-jarige Superman zou ik wel erg gek vinden..

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan