Derde seizoen voor Man Seeking Woman van FXX

Door Jesse op 12 april 2016 om 19:12 in Renewed 2 | 483

FXX heeft een derde seizoen besteld van Man Seeking Woman, de vrij onbekende maar geprezen comedyserie over een man op zoek naar ware liefde in wereld met herkenbare karakters, pijnlijke momenten en de meest bizarre situaties die je je kunt voorstellen.

Derde seizoen voor Man Seeking Woman van FXX

De serie heeft in haar tweede seizoen goede ratings binnengesleept. Volgens FXX werden nieuwe afleveringen in de live+7 ratings door 399.000 mensen bekeken, gemiddeld iets hoger dan de 393.000 die de serie in haar eerste seizoen gemiddeld binnentrok.

'Man Seeking Woman heeft een geweldig seizoen achter de rug en blijkt ook dit jaar weer een van de slimste en grappigste visies op daten en relaties te zijn,' vertelt Nick Grad, die over de programmering van FX en FXX gaat. 'We zijn blij een derde seizoen te mogen maken.'

Man Seeking Woman gaat over een zoektocht naar ware liefde. Josh Greenberg is zojuist gedumpt door zijn vriendin en stapt opnieuw de datingwereld in, maar hij heeft zich niet goed voorbereid op de nachtmerries en horrorverhalen die hem te wachten staan. Toch zet Josh zijn zoektocht naar de ware liefde voort, met alle pijn van dien.

Het derde seizoen zal 10 afleveringen tellen en begin 2017 in première gaan.


Reacties (2)

Geplaatst op 12 april 2016 om 21:36

Deze serie kende ik nog niet. Altijd op zoek naar komische series met dat extra randje.
Bedankt om deze onder de aandacht te brengen.

Geplaatst op 12 april 2016 om 22:14

Ken deze serie ook niet. Eens kijken of die nog ergens te vinden is :monshh:

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten