Girlfriends' Guide to Divorce tot 2019 op televisie

Door Jesse op 13 april 2016 om 18:33 in Renewed 2 | 536

Girlfriend's Guido te Divorce is een behoorlijke hit voor netwerk Bravo, die haar dank aan de serie toont met een driejarige renewal.

Girlfriends' Guide to Divorce tot 2019 op televisie

Een driejarige pickup is een ongebruikelijke zet in televisieland, maar Bravo kan niet om het succes van de serie heen. Dit betekent dat de serie tenminste tot en met seizoen 5 te zien zal zijn. Daarnaast komt het totaal aantal afleveringen hierdoor rond de 65 te liggen, wat de serie ook interessant kan maken voor streamdiensten.

Girlfriends' Guide to Divorce rondde haar tweede seizoen in februari af met een gemiddelde van 660.000 wekelijkse kijkers en een rating van 0,3, net iets lager dan het eerste seizoen dat afsloot met 765.000 gemiddelde kijkers en dezelfde rating.

'Met Marti en Lisa die onze cast leiden, blijft GG2D een leuke en relevante show,' vertelde Jeff Wachtel van NBC Universal in een statement. 'Met deze driejarige renewal zijn we er zeker van dat publieken jong en oud nog lang van de serie zullen kunnen genieten.'

Girlfriends' Guide to Divorce gaat over Abby die zelfhulpboeken schrijft, maar ondertussen verbergt dat ze zelf bij haar man weg is. Abby vraagt advies aan haar al gescheiden vrienden: de harde entertainment-advocaat Lyla en voormalig model Phoebe. Hun wijze raad zorgt bij Abby voor levensveranderende ervaringen.

Wat vind jij van het besluit van Bravo? Laat het ons weten!


Reacties (2)

Geplaatst op 13 april 2016 om 22:33

Leuk, leuk, leuk!!

Geplaatst op 17 april 2016 om 22:35

Fijn! Leuke serie :up:

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan