USA kondigt premièredatum Mr. Robot aan

Door Jesse op 21 april 2016 om 13:04 in 1 | 555

Nadat USA vorige week een trailer van het tweede seizoen van Mr. Robot vrijgaf (zie onder), voelden fans het al aankomen: de aankondiging van de premièredatum van het tweede seizoen van Mr. Robot zou niet lang meer op zich laten wachten.

USA kondigt premièredatum Mr. Robot aan

Deze trailer werd gevolgd door twee nieuwe promo's, die beide de datum van het nieuwe seizoen toonden. De tweede reeks van de zomerhit van USA gaat op woensdag 13 juli in première, net iets langer dan een jaar nadat de serie begon in 2015.

Sam Esmail, bedenker en executive producer van de serie, vertelde in januari dat het tweede seizoen zich meer zou richten op de emotionele ontwikkeling die Eliott door gaat maken. 'De hoofdvraag in het tweede seizoen is (spoiler): Hoe gaat Eliott om met het feit dat hij al die tijd een fantasie gezien heeft? Dat is lastig te slikken voor een persoon die zich bewust is van wat hij heeft doorgemaakt.'

Mr. Robot gaat over een jonge programmeur genaamd Elliot. Elliot lijdt aan een slopende antisociale stoornis en besluit dat hij alleen verbinding kan maken met mensen door ze te hacken. Hij gebruikt zijn vaardigheden als een wapen om de mensen om wie hij geeft te beschermen. Elliot vindt zichzelf terug in de splitsing tussen een cybersecurity bedrijf waar hij voor werkt en de onderwereld die hem probeert te werven om het Amerikaanse bedrijfsleven neer te halen.

Zie hierboven de promo voor het tweede seizoen van Mr. Robot en vertel ons welke vragen jij graag beantwoord wilt zien!


Reacties (1)

Geplaatst op 21 april 2016 om 20:00

Jaaaa! Dit wordt een fijne zomer 8-)

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten

Tags