Game of Thrones, Silicon Valley en Veep krijgen nieuw seizoen

Door Jesse op 22 april 2016 om 00:50 in Renewed 0 | 726

Een paar dagen voor de premières van Game of Thrones, Silicon Valley en Veep, heeft HBO aangekondigd dat ze alle drie de series oppakken voor een nieuw seizoen, dat voor begin 2017 op de planning van het netwerk staat.

Game of Thrones, Silicon Valley en Veep krijgen nieuw seizoen

Vorige week meldden wij dat de laatste twee seizoenen van Game of Thrones mogelijk ingekort zouden worden van tien naar zeven afleveringen, en dat de serie een dubbele renewal zou kunnen verwachten. HBO heeft de serie vooralsnog één enkel seizoen gegeven, waarvan het aantal afleveringen nog niet bekend is.

Silicon Valley zal volgend jaar haar vierde seizoen aftrappen en Veep haar zesde. Silicon Valley heeft een aantal Golden Globe nominaties ontvangen voor uitstekende comedy. Veep won in 2015 een Emmy voor beste comedy en hoofdrolspeelster Julia Louis-Dreyfus heeft vier opeenvolgende Emmy's gewonnen voor beste actrice.

De drie series beginnen aanstaande zondag 24 april aan hun zesde (Game of Thrones), derde (Silicon Valley) en vijfde (Veep) seizoen. Wat vind jij van de renewals? Laat het ons weten!


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. Wees de eerste!


Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan