Zesde seizoen Grimm wordt getrimd

Door Jesse op 22 april 2016 om 23:00 in 3 | 902

Met alle terugkerende dramaseries van NBC volgend televisieseizoen, lijkt het al snel duidelijk dat ze niet allemaal in september zullen beginnen. Hieronder valt waarschijnlijk Grimm, die volgend seizoen 13 afleveringen en niet de gebruikelijke 22 zal gaan tellen.

Zesde seizoen Grimm wordt getrimd

Dit staat nog niet vast, want de bestelling is voor een minimaal aantal afleveringen. Dit betekent dat er na deze 13 afleveringen meer kunnen volgen, mocht het overvolle schema van NBC dit toelaten.

Er zijn al acht dramaseries die sowieso terugkeren, en ook The Mysteries of Laura lijkt een toekomst te hebben op het netwerk. Dit zouden negen series zijn, zonder eventuele nieuwe series, zoals bijvoorbeeld Chicago Justice en de Blacklist spin-off.

Grimm heeft haar volledige bestaan onder de radar gevlogen op NBC, met inmiddels vijs seizoenen van 22 afleveringen. De show wordt op vrijdagavond uitgezonden, maar weet dit seizoen desondanks opnieuw goede cijfers binnen te halen. En hoewel ze een tikje lager zijn dan vorig jaar, moet de serie het zonder lead-in doen en is deze daarnaast een internationaal succes voor NBC.

Grimm begon haar tweede seizoen aan het eind van de zomer, maar is de drie jaar daarop laat begonnen, meestal eind oktober/begin november. Het totaal aantal afleveringen van het zesde seizoen gaat afhangen van wanneer Grimm volgend jaar begint en hoeveel afleveringen er uitgezonden kunnen worden.


Reacties (3)

Geplaatst op 23 april 2016 om 16:36

Hoor ik daar een ingekort laatste seizoen?? Na 5 jaar ben ik daar wel voor.. Dit seizoen heeft ook teveel filler

Geplaatst op 22 mei 2016 om 04:07

nou van mij mogen er nog wel 10 seizoenen komen vind het een geweldige serie
ben al super blij dat er een 6de seizoen komt en hopelijk nog meer

Geplaatst op 23 mei 2016 om 19:41

Ik ben blij met een nieuw seizoen, het blijft leuk om te kijken !!

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten

Tags