Marvel's The Punisher in ontwikkeling bij Netflix

Door Jesse op 29 april 2016 om 17:51 in Renewed 4 | 667

Het Marvel universum begint volgende week aan de langverwachte Phase 3, met de release van Captain America: Civil War. De televisiekant van het MCU wordt ingevuld door ABC, volgend jaar Freeform en Netflix, die zojuist de Daredevil spin-off The Punisher aangekondigd heeft.

Marvel's The Punisher in ontwikkeling bij Netflix

Het tweede seizoen van Daredevil ging eerder dit jaar in première en bracht Marvel karakters Elektra Natchios en Frank Castle aka The Punisher naar het MCU. Jon Bernthal, die het karakter speelde, deed het zo goed dat hij meteen favoriet werd onder fans en Netflix speelt hier op in door het karakter zijn eigen serie te geven: The Punisher.

Marvel en Netflix kondigen de nieuwe spin-off aan met een korte teaser, die je hier vindt. Jon Bernthal zal opnieuw de rol van Frank Castle op zich nemen en Steve Lightfoot zal zichzelf als executive producer en showrunner aan het project koppelen.

De aankondiging komt na veel geruchten dat beide partijen een mogelijke spin-off al aan het plannen waren voordat het tweede seizoen van Daredevil überhaupt in première ging. Sindsdien heeft iedereen die betrokken is met de Defenders series de geruchten niet willen bevestigen en deze zijn na verloop van tijd verminderd... tot nu.

The Punisher zal de zesde serie zijn die op Netflix zal verschijnen, na Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist en The Defenders. Daredevil heeft al twee seizoenen, Jessica Jones één. Luke Cage gaat op 30 september in première en Iron Fist en The Defenders worden in 2017 verwacht. The Punisher zal dus op z'n vroegst begin 2018 uitkomen. Maar dat betekent niet dat Frank Castle in de tussentijd niet in een van de andere series te zien zou kunnen zijn.

Wat vind jij van dit nieuws? Laat ons weten wat je van The Punisher verwacht!


Reacties (4)

Geplaatst op 29 april 2016 om 20:57

Hier was ik al op aan het wachten! Deze show zal nog beter zijn dan Daredevil. :nice:

Geplaatst op 29 april 2016 om 22:34

Verwacht maar dat maakt het nieuws niet minder vet!

Geplaatst op 30 april 2016 om 08:09

Ik ben blij. The Punisher was een welkome aanvulling in seizoen 2 van Daredevil.
Ik hoop dat ze er een origin story van maken. We hebben natuurlijk wel een klein beetje een idee gekregen hoe Frank Castle The Punisher is geworden, maar ik hoop hier veel meer van te zien.

Geplaatst op 30 april 2016 om 08:16

WOW, het MCU begint steeds groter en minder makkelijk volgbaar te worden :O Ik hoor veel goeie dingen over Daredevil, dus The Punisher zal ook wel bijzonder goed worden

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten