Nieuwsartikelen nu beschikbaar op Seriesfeed!

Door Jesse op 1 oktober 2015 om 00:27 in 5 | 481

Het is ons gelukt! Na een paar uren zwoegen en zweten heeft Mick het voor elkaar gekregen om een nieuwssysteem online te krijgen. Dit artikel is een test om aan jullie te tonen hoe het eruit komt te zien.

Nieuwsartikelen nu beschikbaar op Seriesfeed!

Dit is waar de body van het nieuwsbericht zou komen, als ik nu wat zinnigs te zeggen had. Voor nu is het gewoon even testen en hopen dat dit er leuk uit komt te zien, zodat we dit van onze to-do list kunnen afstrepen en verder kunnen werken aan andere dingen.

Als afsluiting wil ik graag iedereen die actief is op de site van harte bedanken voor hun inzet hier. Jullie ideeën helpen ons heel erg en we hopen de site naar iedereens wens in te richten.


Reacties (5)

Geplaatst op 1 oktober 2015 om 00:31

Reactie om te zien hoe het eruitziet.

Geplaatst op 1 oktober 2015 om 07:08

Leuk! :D Ik ben benieuwd!

Geplaatst op 1 oktober 2015 om 16:09

tof Ik kijk uit naar het echte nieuws

Geplaatst op 1 oktober 2015 om 19:37

Ziet er goed uit, maar het staat nu onder "het laatste nieuws" op de voorpagina.. krijgen we uiteindelijk dan net als bij bd een linkje onderaan de nieuwsberichten om naar de eerdere nieuwsberichten te gaan (die niet meer op de pagina passen) of krijgt het ook een kopje bovenaan de pagina, zoals de kopjes; algemeen, series, fora etc?

Geplaatst op 2 oktober 2015 om 02:42

Cutiej88 Dat eerste absoluut! Dat tweede; we gaan nieuws koppelen aan series, dus een artikel over Dexter komt op de Dexter overzichtspagina. Ook kunnen we berichten aan meerdere serie koppelen, zodat je een renewal van drie series tegelijk bij alle drie die seriepagina's kan zien staan.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten

Tags