CSI: Cyber niet terug voor een derde seizoen

Door Jesse op 12 mei 2016 om 20:43 in Cancelled 2 | 526

Het einde van een tijdperk is aangebroken. CBS heeft zojuist bekendgemaakt dat de laatste spin-off van de dramafranchise CSI, namelijk CSI: Cyber, geen vervolg zal krijgen op het netwerk. De serie blijft jammer genoeg bij twee seizoenen.

CSI: Cyber niet terug voor een derde seizoen

CSI: Cyber werd beide seizoenen slecht bekeken en trok zeer matige kijkcijfers. De annulering van de serie komt dus niet uit het niets. Voor het eerst sinds het jaar 1999 gaat CBS in de herfst een televisieseizoen in zonder een CSI-serie in haar programmering te hebben.

De laatste CSI spin-off ging over Avery Ryan, een gewaardeerde gedragspsycholoog en de baas van de Cyber Crime Division bij de FBI. Het team dat ze leidt bestaat uit de alleenstaande vader en de voormalige Amerikaanse Marine Senior Special Agent Elia Mundo, de hooggeleerde hacker Daniel Krumitz, ex-blackhat hackers Raven Ramirez en Brody Nelson, en de adjunct-directeur Simon Sifter. Zij worden belast met het oplossen van internet-gerelateerde moorden, cyber-diefstal, hacken, zedendelicten, chantage, en alle andere digitale criminaliteit.

De Upfronts naderen en het lot van alle netwerkseries zullen in de volgende week besloten worden, wanneer de grote vijf netwerken hun schema's voor volgend televisieseizoen bekendmaken. Welke series hoop jij terug te zien?


Reacties (2)

Geplaatst op 12 mei 2016 om 21:26

Jammer, was geen top serie, maar keek wel lekker weg!

Geplaatst op 13 mei 2016 om 07:56

Was eigenlijk mijn quilty pleasure. Het gemak hoe sommige zaken werden opgelost was absurd, maar het keek gewoon lekker weg.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten