Einde verhaal voor The Grinder, Grandfathered en Bordertown

Door Jesse op 13 mei 2016 om 02:37 in Cancelled 2 | 585

Fox heeft aangekondigd dat The Grinder, Grandfathered en Bordertown volgend jaar geen plaats hebben in het televisieschema van het netwerk. De drie series keren allemaal niet terug voor een tweede seizoen.

Einde verhaal voor The Grinder, Grandfathered en Bordertown

De goede recensies en matige ratings waren niet genoeg om The Grinder of Grandfathered te redden. De series gingen beide in september in première en werden niet al te best ontvangen. De kijkcijfers werden slechts marginaal beter toen de series dit jaar vergezeld werden door veteranen New Girl en Brooklyn Nine-Nine.

Na een rocky start, kregen beide series een volledig seizoen in oktober. Naar verluidt zou Fox één van de series vernieuwen voor volgend seizoen en de andere niet, maar Fox heeft besloten om op het beste te hopen met een stel nieuwe pilots in september.

Rob Lowe, hoofdrolspeler uit The Grinder, meldde het nieuws op Twitter. Hij noemde zijn serie origineel, slim, grappig en boordevol talent. De acteur is trots op het seizoen dat ze gemaakt hebben.

De annulering van Bordertown is minder verrassend. De serie harkte slechte kijkcijfers binnen en ontving lang niet zoveel goede recensies als beide live action series. De animatieserie ging over een twee buurmannen uit verschillende culturen die niet zo goed met elkaar mengen.

Wat vind jij van de beslissing van Fox? Had je een van deze series graag teruggezien, wetende dat het tweede seizoen zomaar het einde zou kunnen zijn? Of denk je dat de nieuwe pilots meer kans hebben? Laat het ons weten!


Reacties (2)

Geplaatst op 13 mei 2016 om 07:42

Jammer van The Grinder. Was best een leuke show.

Geplaatst op 22 oktober 2016 om 21:57

Spijtig van Grandfathered. Ik vond hem leuk.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan