Undateable, Crowded en Telenovela gaan niet verder

Door Jesse op 14 mei 2016 om 03:09 in Cancelled 2 | 600

NBC heeft aangekondigd dat Undateable, Crowded en Telenovela geen vervolg zullen krijgen. Het netwerk zet definitief een punt achter alle drie de series.

Undateable, Crowded en Telenovela gaan niet verder

Undateable stopt na drie seizoenen, waarvan de laatste volledig live werd uitgezonden. Toch waren de ratings niet hoog genoeg om de serie terug te laten keren voor een vierde seizoen, en NBC wil liever een aantal nieuwe pilots de kans geven om door te breken.

Ook familiecomedy Crowded zal volgend jaar niet in het televisieschema van NBC te zien zijn. De serie ging over een getrouwd stel wiens volwassen dichters ineens weer bij hen in komen wonen. De serie haalde een bescheiden rating van 1,0 en 4 miljoen totale kijkers tijdens haar run.

Ten slotte is ook Telenovela geschrapt. De sitcom was een van de meest populaire pilots achter de schermen en meerdere netwerken wilden hem binnenslepen voor NBC de serie oppakte met een order van 13 afleveringen (dat later 11 werd). Zelfs Eva Longoria kon de serie niet redden en deze scoorde een rating van 1,3 en 4,4 miljoen kijkers.

Vind je het jammer om deze comedyseries te zien gaan, of ben je er nooit aan begonnen? Laat het weten in de reacties!


Reacties (2)

Geplaatst op 14 mei 2016 om 11:06

Jammer dat undateable moet stoppen,de live shows waren briljant!:down:

Geplaatst op 15 mei 2016 om 00:19

Jammer van Undateable en Crowded, maar was te verwachten.

Al moet ik zeggen dat ik het ook wel raar vind om Miranda Cosgrove over seks enzo te zien praten in Crowded. Toch een beetje met haar opgegroeid met Drake & Josh.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan