CBS bestelt nieuw seizoen Code Black, Odd Couple en meer

Door Jesse op 16 mei 2016 om 20:31 in Renewed 6 | 805

CBS heeft drie van haar twijfelgevallen het voordeel van de twijfel gegeven en laat ze terugkeren voor een nieuw seizoen. Hieronder vallen nieuwkomer Code Black en Criminal Minds: Beyond Borders en The Odd Couple.

CBS bestelt nieuw seizoen Code Black, Odd Couple en meer

The Odd Couple heeft het redelijk goed gedaan in haar tweede seizoen na bijna een jaar geen uitzending gehad te hebben, maar lijdt wel duidelijk zonder een Big Bang Theory lead-in. De serie trok een rating van gemiddeld 1,8 met 8,7 miljoen kijkers in de live+3 Nielsen statistieken dit seizoen.

Nieuwkomer Code Black keert terug voor een tweede seizoen. Het medische drama is naar eigen zeggen de favoriet van netwerkbaas Glenn Geller. De serie begon wat matig, maar trok aardig bij in de winterperiode. Code Black trok uiteindelijk een rating van 2,0 en 10,2 miljoen kijkers in de live+7 ratings.

Ook Criminal Minds: Beyond Borders keert volgend seizoen terug naar CBS. De Criminal Minds spin-off met Gary Sinise in de hoofdrol volgt een afdeling van de FBI die overzeese Amerikanen in gevaar redt. De serie kreeg de lead-in van haar moederserie en deed het lang niet slecht tijdens haar eerste seizoen met een rating van 1,8 en 9,3 miljoen wekelijkse kijkers in de live+3. Criminal Minds keert terug voor een twaalfde seizoen.

Wat vind jij van de renewals? Laat het ons weten in de reacties!


Reacties (6)

Geplaatst op 16 mei 2016 om 21:48

Ben blij met code Black, deze show was voor mij de verrassing van 2015. Top serie.

CM beyond borders vind ik vrij zwak en het verbaasd mij eigenlijk dat deze een 2e seizoen krijgt.

The Odd Couple ken ik niet.

Geplaatst op 16 mei 2016 om 22:32

Goed nieuws voor Code Black, met plezier gekeken dit seizoen!
Criminal Minds Beyond Borders vind ik zeker geen sterke serie, kijk het wel altijd, meer omdat ik de gewone Criminal Minds geweldig vind.

Geplaatst op 16 mei 2016 om 22:34

CM: BB valt me mee, wel jammer van de vele stereotypes die ze er ingooien, en hiermee ook versterken. Beetje zo'n Amerikaans 'us against the rest'-sfeertje.

Code Black wil ik nog wel een kans geven (als ik er ooit tijd voor vind).

Geplaatst op 17 mei 2016 om 00:04

Ik heb The Odd Couple een kans gegeven, omdat ik een groot fan ben/was van Matthew Perry.

Zijn rollen Friends, Mr. Sunshine en Go On vond ik zeer goed. Helaas ben ik gestopt met kijken na een paar aflevering.
Wat een houterig acteerwerk :/

Geplaatst op 17 mei 2016 om 11:06

Blij met Odd Couple, vind het nog altijd leuk!

Geplaatst op 17 mei 2016 om 21:56

Code black met een nieuw seizoen is geweldig nieuws. Ook voor mij een van de verrassingen van afgelopen jaar. Heerlijke serie.

Criminal minds BB weet ik nog niet wat ik er van moet vinden. De 'gewone' criminal minds vind ik wel geweldig. Dus vandaar dat ik deze nog wel volg en om Gary Sinise en Alana de la Garza :loveit:. (Heerlijke vrouw om naar te kijken en zo jammer dat ze niet mocht blijven acteren in Forever)
Maar die andere actrice....:( tenenkrommend in het begin (nu wel iets beter)

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan