Good Wife spin-off komt naar CBS All Access

Door Jesse op 18 mei 2016 om 23:39 in Renewed 1 | 574

CBS heeft tijdens de Upfronts aangekondigd dat het netwerk een spin-off van de populaire serie The Good Wife, dat dit seizoen eindigde, besteld heeft voor op haar streamservice, CBS All Access.

Good Wife spin-off komt naar CBS All Access

The Good Wife bedenkers en executive producers Robert en Michelle King zullen een pilot voor de vooralsnog naamloze spin-off schrijven en produceren, maar zullen waarschijnlijk niet als showrunner fungeren. De serie is één van de twee originele series die CBS volgend jaar op haar streamservice in première wil laten gaan.

In het nieuwe hoofdstuk van The Good Wife zullen Christine Baranski en Cush Jumbo de hoofdrollen vertolken. Baranski heeft in alle zeven seizoenen van The Good Wife gespeeld, Jumbo sloot zich in het laatste seizoen bij de cast aan.

Leslie Moonves van CBS heeft eerder haar plannen voor CBS All Access bekendgemaakt. Het idee was om voor ongeveer $6 per maand toegang te hebben tot de dienst, waar je naast de reguliere programmering van het netwerk drie of vier originele series kunt vinden.

Kijk jij uit naar een The Good Wife spin-off? Waarom wel/niet?


Reacties (1)

Geplaatst op 19 mei 2016 om 12:47

Goed nieuws, hopelijk komt Cary ook terug! Ik vind Alicia steeds minder een 'Good' wife, ze irriteert mij en is mateloos egoistisch.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan