The CW werkt aan grote DC cross-over

Door Inartie op 20 mei 2016 om 15:31 in Seriewatch 7 | 723

Nu Supergirl is overgevlogen van CBS Naar The CW, heeft die laatste aangekondigd aan een mega cross-over te gaan werken.

The CW werkt aan grote DC cross-over

The CW-baas Mark Pedowitz meldde dit op een persbijeenkomst en bevestigd hiermee de geruchten die eerder ontstonden door uitspraken van Stephen Amell.

'Stel je eens voor hoe onze cross-overaflevering vol superhelden er in december uit gaat zien,' aldus Pedowitz. Die ook meldde dat dit het grootste project van The CW gaat worden tot nu toe. Hoe de cross-over eruit gaan zien en hoe ze Supergirl in het zelfde universum gaan plaatsen wilde Pedowitz niet zeggen. Uit de Supergirl/Flash cross-over van afgelopen seizoen, weten we namelijk dat Supergirl niet in hetzelfde universum leeft als de andere helden van The CW.
Kijk jij uit naar de mega-crossover?


Reacties (7)

Geplaatst op 20 mei 2016 om 17:25

Oh dat lijkt me wel echt gaaf!

Geplaatst op 20 mei 2016 om 18:57

Leuk! Kijk er nu al naar uit :ok:

Geplaatst op 20 mei 2016 om 21:19

jammer als je maar 3 van de 4 kijkt...:cry:

Geplaatst op 21 mei 2016 om 00:57

Wat solidriver zegt inderdaad. Geen zin om bij te benen met Supergirl en denk erover om Arrow te laten vallen na dit seizoen, maar het idee is natuurlijk wel leuk.

Geplaatst op 21 mei 2016 om 10:22

Ik volg ze (nog) alle vier. Denk dat ik Arrow sowieso ga volhouden tot aan de crossover. Hopelijk wordt seizoen 5 weer wat beter.

Geplaatst op 22 mei 2016 om 09:47

Je kan ook gewoon de cross-over kijken alsof het een aflevering is met Constatine of Vexx? Die twee ken ik verder ook niet, maar helpen wel mee.

Ze zouden er een soort tv film van moeten maken, een cross-over over vier avonden, vier series met elk hun eigen toonzetting trekt mij dan weer helemaal niet. Daar heb ik juist vaak relatief moeite mee met cross-overs dat ze verschillende tonen eruit proberen te laten komen en halverwege het verhaal plotseling het zwaartepunt verschuift van de ene held naar de andere. Er zou een goed, eenmalig verhaal moeten komen waarom ze bij elkaar komen, het verslaan van een oppersuperslechterik zou ervoor geschikt kunnen zijn.

Geplaatst op 23 mei 2016 om 22:05

Ik ben een beetje cross-over moe.
Arrow, daar moet ik seizoen 4 zelfs nog van kijken maar ik denk dat die serie eerdaags in de prullenbak verdwijnt.
The flash die op bezoek kwam bij Supergirl was wel even leuk, maar als dat vaker gebeurd... ik weet niet.
Van DC heb ik de eerste 3 delen bekeken omdat ik die bewaard heb om na The 100 te kijken.
Door al die cross-overs bepalen die tv maatschappijen mijn volgorde van kijken, dat gaat mij toch iets te ver...

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan