The Americans krijgt vijfde en laatste, zesde seizoen

Door Jesse op 25 mei 2016 om 19:05 in Renewed 4 | 722

Kabelnetwerk FX heeft zojuist aangekondigd dat hun hitserie The Americans niet alleen een vijfde, maar ook een zesde seizoen zal krijgen. Ook heeft FX laten weten dat de serie na haar zesde seizoen zal eindigen.

The Americans krijgt vijfde en laatste, zesde seizoen

Het vijfde seizoen, dat net als voorgaande seizoenen uit 13 afleveringen zal bestaan, wordt volgend jaar in 2017 uitgezonden. Het laatste seizoen is echter wat korter dan voorgaande seizoenen en zal uit 10 afleveringen bestaan. Dit zesde seizoen start in 2018.

Co-president van FX, Eric Schrier, denkt dat de order voor twee seizoenen ervoor zal zorgen dat showrunners Joe Weisberg en Joel Fields het verhaal tot een perfecte conclusie kunnen laten komen. 'We kijken uit naar de briljante laatste act van de Jennings,' aldus Schrier.

'Het is moeilijk te geloven dat we alweer bijna aan het einde zijn gekomen en we zijn dankbaar voor de vrijheid die we krijgen om een origineel einde aan de serie te knopen,' vertelden de showrunners in een statement. 'We zijn dankbaar voor het intense werk dat iedereen die aan de show werkt geleverd heeft.'

Het vierde seizoen van The Americans concludeert op woensdag 8 juni.


Reacties (4)

Geplaatst op 25 mei 2016 om 19:43

Goed nieuws, vind het ook dit seizoen weer een sterke serie.

Geplaatst op 25 mei 2016 om 19:45

Top serie en ben blij dat ze het mogen eindigen op hun eigen manier!

Geplaatst op 27 mei 2016 om 00:10

Dit is zoals een serie hoort te eindigen. Ruim op tijd aangekondigd zodat iedereen naar een waardig einde toe kan werken!:up:
Ik ben nog niet aan dit seizoen begonnen maar ik denk dat het snel zal gaan als ik eenmaal begin:D

Geplaatst op 3 juni 2016 om 09:08

Ik ben halverwege seizoen 3 denk ik ergens gestopt even. Op de een of andere manier heb ik niet veel met de hoofrolspeelster op. Maar misschien dat ik het toch weer op gaan pakken. Voordeel van Netflix, je pakt het op waar je gebleven bent.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten