Peaky Blinders terug voor vierde en vijfde seizoen

Door Jesse op 27 mei 2016 om 17:58 in Renewed 5 | 946

De BBC heeft twee nieuwe seizoenen besteld van Peaky Blinders, de duistere misdaadserie met Cillian Murphy in de hoofdrol.

Peaky Blinders terug voor vierde en vijfde seizoen

Het derde seizoen van de serie draait momenteel in Groot-Brittanië en gaat op 31 mei in première op Netflix. Er is nog niets bekend over de rol van Netflix met betrekking tot de twee nieuw bestelde seizoenen, maar het zou geen verrassing zijn als de streamingdienst ook de rechten voor deze twee seizoenen krijgt.

Beide nieuwe seizoenen zullen uit zes afleveringen bestaan en zullen alle 12 geschreven worden door Steven Knight. 'Ik ben enorm blij met de respons die we gehad hebben op het derde seizoen,' vertelde hij. 'Het feit dat ik vooruit mag kijken naar twee nieuwe hoofdstukken vult me met blijdschap.'

Peaky Blinders speelt zich af in Birmingham net na de Eerste Wereldoorlog. Het centrale figuur is Thomas Shelby, die de leiding heeft over een van de meest angstaanjagende bendes van de stad, de Peaky Blinders.

Over Thomas Shelby gesproken, de acteur die hem speelt, Cillian Murphy, stond een tijdje geleden in de spotlight op Seriesfeed. Lees het artikel hier: Acteur van de week: Cillian Murphy.

Wat vind jij van de dubbele renewal van Peaky Blinders? Laat het ons weten!


Reacties (5)

Geplaatst op 27 mei 2016 om 19:20

Zojuist de nieuwste ep gezien, blijft een steengoede serie! Blij met de nieuwe seizoenen

Geplaatst op 28 mei 2016 om 11:13

Ik ben deze serie pas gaan bekijken nadat jullie Cillian Murphy in de Spotlight hadden staan. Intussen al bezig aan seizoen 3 en erg blij met het bericht van tenminste nog 2 seizoenen.

Geplaatst op 28 mei 2016 om 12:40

En terecht, 1 van de betere series van de afgelopen jaren! Ook is het prettig dat een seizoen 'maar' 6 afleveringen heeft, het is geen moment saai 8-)

Geplaatst op 30 mei 2016 om 14:28

Ben wel benieuwd geworden door jullie. Ben eigenlijk niet van de Britse series, maar ik zal deze in de gaten houden.

Geplaatst op 3 juni 2016 om 09:07

Ik wacht tot alle 6 de afleveringen geweest zijn en dan ga ik er een binge-dagje van maken. Cillian is echt geweldig. Top serie.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten