Outlander vernieuwd voor derde én vierde seizoen

Door Jesse op 2 juni 2016 om 14:59 in Renewed 3 | 700

Starz heeft dramaserie Outlander vernieuwd voor maar liefst twee nieuwe seizoenen. Dit kondigde net netwerk gisteren aan.

Outlander vernieuwd voor derde én vierde seizoen

Chris Albrecht, netwerkbaas van Starz, had het volgende te zeggen over de aankondiging: 'Outlander is een serie als geen ander. Een krachtig vrouwelijk karakter, een slopende manier van leven en een oprecht, tijdloos liefdesverhaal: deze serie heeft alles en inspireert passie in haar fans.'

Het derde seizoen zal een adaptatie zijn van Diana Gabaldons derde roman 'Voyager', en het vierde seizoen zal een adaptatie zijn van haar vierde roman 'Drums of Autumn'. Er is nog niets bekend over de premièredatum van het derde seizoen, laat staan het vierde.

Wat vind jij van Outlander en de beslissing om in één klap twee nieuwe seizoenen te bestellen? Laat het ons weten!


Reacties (3)

Geplaatst op 2 juni 2016 om 19:19

Erg blij met dit nieuws. Begin aan seizoen 2 pas als ik het achter elkaar kan kijken dus moet nog een paar weekjes wachten, maar seizoen 1 heeft veel indruk op me gemaakt en ben halverwege de boeken, dus kijk zeker uit naar meer.

Geplaatst op 3 juni 2016 om 09:06

Ga zeker kijken. Heb de boeken niet gelezen, ben aan het twijfelen of ik dat zal doen, hoor van mijn zoon dat de boeken van GOT niet echt lijken op de serie zelf. Ben bang dat me dat dan zou gaan storen. Tips?


Geplaatst op 9 juni 2016 om 22:01

ik vind Outlander gewoonweg een TOP-serie ! erg blij met de verlenging met 2 seizoenen !

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten