UnREAL krijgt een derde seizoen

Door DaanHulscher op 6 juni 2016 om 15:05 in Renewed 1 | 560

Alhoewel het tweede seizoen vanavond pas begint, heeft het netwerk Lifetime duidelijk vertrouwen in UnREAL, die een derde seizoen van de serie aankondigt.

UnREAL krijgt een derde seizoen

'UnREAL is een zeldzame serie die een netwerk definieert,' zegt Lifetime EVP (Executive Vice President) Liz Gateley in een verklaring. 'Het weerspiegelt niet alleen de cultuur, maar duwt de cultuur naar voren door het creƫren van de eerste vrouwelijke antiheld op televisie. De overweldigende reacties van de fans en critici leggen de lat enorm hoog, maar de schrijvers en het uitvoerende productie team, in combinatie met de uitstekende prestaties van Shiri Appleby en Constance Zimmer, hebben het tweede seizoen tot geweldige creatieve hoogten gebracht. Wij zijn enthousiast over de nieuwe avonturen die we kunnen laten zien in seizoen 3.'

In UnREAL volgen we Rachel, een jonge medewerker wiens enige taak is om haar relaties met en tussen de deelnemers te manipuleren om dramatische en schandalige opnames te realiseren om zo te voldoen aan de eisen van de uitvoerend producent van het programma. Wat hier uit voortkomt is een humoristisch gebeuren van ongeschreven televisie, waar het leven van een deelnemer erg wreed kan zijn.

Zijn er fans van deze serie? Laat je dan horen in de reacties!


Reacties (1)

Geplaatst op 8 juni 2016 om 13:02

Niet heel bijzondere show, maar de 2 lead actrices maken de serie toch wel bingable ;)

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten