CMT brengt Nashville terug voor vijfde seizoen

Door Jesse op 11 juni 2016 om 12:14 in Renewed 4 | 725

Nashville werd tegen het einde van het seizoen beƫindigd door ABC. Na een aantal dagen met speculaties over een mogelijk vervolg van de serie op een ander netwerk, heeft CMT officieel aangekondigd de serie terug te brengen voor een vijfde seizoen.

CMT brengt Nashville terug voor vijfde seizoen

'CMT heeft de fans gehoord. De golf met liefde en waardering voor Nashville is overweldigend geweest,' zegt Brian Philips, baas van CMT. 'Nashville is een perfecte toevoeging aan onze line-up met grote muziekspecials, documentaires en originele series. We zien onszelf en de fans terug in deze show en zullen er goed op passen. Nashville hoort op CMT.'

Nashville eindigde op ABC na vier seizoenen. De serie was het hele laatste seizoen een twijfelgeval voor het netwerk, maar er was sprake van een eventueel verkort, laatste seizoen. Dit plan liep, net als alle plannen voor Castle, op niks uit en de serie zou officieel eindigen.

Ed Zwick en Mashall Herskovitz zijn de showrunners van het vijfde seizoen. Het duo runde de show ook al voor de annulering op ABC. Er is nog niets bekend over eventuele veranderingen in de cast, maar Seriesfeed houdt je op de hoogte.

Wat vind jij van de back from the dead move van Nashville en CMT? Laat het ons horen!


Reacties (4)

Geplaatst op 11 juni 2016 om 19:03

:loveit:yessssss

Geplaatst op 12 juni 2016 om 18:33

Yess Very happy!!!:loveit:

Geplaatst op 15 juni 2016 om 11:14

:up::up::up: CMT maakt mijn dag goed , ik kijk er alvast naar uit !!

Geplaatst op 24 juni 2016 om 00:33

:woo::woo:

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten