Vijfde en laatste seizoen voor Orphan Black

Door Jesse op 16 juni 2016 om 17:58 in Cancelled,Renewed 5 | 692

BBC America heeft Orphan Black, de dramaserie met in de hoofdrollen Tatiana Maslany, vernieuwd voor een vijfde en laatste seizoen.

Vijfde en laatste seizoen voor Orphan Black

Net als het vierde seizoen, zal dit laatste hoofdstuk in de reeks van Orphan Black tien afleveringen tellen. De aankondiging komt nét voor de uitzending van de seizoensfinale van het vierde seizoen. Het nieuwe seizoen zal in 2017 uitgezonden worden.

'Orphan Black is een spannende rit die fans kijkende houdt,' vertelt Sarah Barnett, baas van BBC America. 'Ons geniale team met acteurs, schrijvers en producers hebben ons keer op keer weten te verbazen, schokken en verrassen. We kunnen niet wachten om ons publiek mee te nemen op dit laatste klonenavontuur.'

Bedenkers John Fawcett en Graeme Manson gaven nog een statement waarin zij de studio, het netwerk en Maslany, die vorig jaar genomineerd werd voor een Emmy, bedanken: 'We kijken uit naar een epische conclusie voor Sarah en haar zusters. De afgelopen vier seizoenen zijn een waar avontuur geweest en we zijn onze loyale fans dankbaar. We wisten vier jaar geleden dat we een interessant concept hadden, maar werden omvergeblazen door Tatiana's performance. We zijn de cast en crew en onze partners bij BBC America dankbaar.'

Wat vind jij ervan dat Orphan Black volgend jaar eindigt? Laat het ons weten!


Reacties (5)

Geplaatst op 16 juni 2016 om 18:38

Goed nieuws! Dit is echt zo'n show die gewoon op zijn eigen tijd moet stoppen. Na morgen eens de tijd zien te vinden om het 4e seizoen te bingen. Geniet hier elk jaar onwijs van8-)

Geplaatst op 16 juni 2016 om 19:01

Ben ook ergens wel blij dat volgend seizoen de laatste wordt. Ik was dit seizoen af en toe echt de draad een beetje kwijt, en kreeg het gevoel dat het uitmelken al een beetje begonnen was. Hopelijk breien ze er een mooi einde aan :D

Geplaatst op 17 juni 2016 om 00:35

Ik ben nog steeds niet begonnen aan deze serie..... Staat boven aan de to-watch lijst tho

Geplaatst op 17 juni 2016 om 10:57

Schitterend nieuws. Ik heb de eerste twee seizoenen gekeken, maar ben dan 'gestopt', wachtend op het eind. Volgend jaar kunnen we de hele serie er dan eens doorjagen. Ik kijk er nu al naar uit.

Geplaatst op 25 oktober 2016 om 16:29

Ik had hetzelfde, ook af en toe gewoon de draad een beetje kwijt. Dus ben niet heel rouwig om het einde van de serie al ga ik het laatst seizoen zeker weer met veel plezier kijken.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten