Drie nieuwe seizoenen voor Archer

Door Knoester op 22 juni 2016 om 11:16 in Renewed 1 | 874

Animatieserie Archer heeft, ondanks mindere kijkcijfers, toch het vertrouwen gekregen van het Amerikaanse netwerk FX. De show mag nog minstens drie seizoenen door.

Drie nieuwe seizoenen voor Archer

FX heeft daarnaast bekendgemaakt dat seizoen 8 acht afleveringen zal tellen. Ook seizoen 9 en 10 zullen bestaan uit acht afleveringen. Dit is beduidend minder dan de eerste seizoenen, die steevast tien tot dertien afleveringen telden. Wellicht heeft het te maken met de kijkcijfers die al tijden niet erg goed zijn. Drie nieuwe seizoenen zijn dan ook opmerkelijk te noemen en wijzen op een enorm vertrouwen van FX in de animatieserie.

(Pas op: Spoilers!)
Verder zullen vele Archer-fans in spanning zitten welke kant de serie op zal gaan na de spetterende seizoensfinale van seizoen 7 waarin werd afgesloten met de dood van Sterling Archer. Ook werd in diezelfde seizoensfinale gehint naar een eventuele spin-off. Hier is echter verder niets over bekendgemaakt.

Wat vinden jullie van de drie nieuwe seizoenen? En welke kant denken jullie dat de serie op gaat na de dood van Archer?


Reacties (1)

Geplaatst op 23 juni 2016 om 16:40

Ik moet het zevende seizoen nog kijken, maar laat maar komen die drie nieuwe seizoenen. Al kan ik mij de serie moeilijk voorstellen zonder Archer. Ze kunnen er altijd een robot van bouwen.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten

Tags