Castingnieuws week 49 (2015)

Door Jesse op 6 december 2015 om 20:43 in Castingnieuws 3 | 700

Welkom bij weer een nieuwe (bomvolle!) editie van het wekelijkse castingnieuws. Het castingnieuws op Seriesfeed is een wekelijks overzicht van al het castingnieuws dat de afgelopen week bekendgemaakt is, gebundeld in één compact artikel dat op zondagavond geplaatst zal worden. Hieronder volgen de aankondigingen van 30 november 2015 tot en met 6 december 2015.

Castingnieuws week 49 (2015)

Mystery Science Theater 3000
Patton Oswalt is gecast in de MST3k revival. Oswalt zal een van de handlangers van Dr. Clayton Forrester spelen.

Once Upon a Time
Tony Perez zal terugkeren naar de Disney... eh, ABC serie als Regina's vader voor de honderdste aflevering van de serie.

Big Little Lies
Shailene Woodley heeft mogelijk een rol te pakken in de nieuwe HBO serie Big Little Lies, met Nicole Kidman en Reese Witherspoon. Het is nog niet officieel, aangezien Kidman per ongeluk de casting heeft gelekt. Productie van de serie begint in januari.

Supergirl
Italia Ricci zal een terugkerende rol krijgen in Supergirl als de Silver Banshee. Ze zal debuteren in aflevering 14 als Siobhan Smythe, die al snel een vijand zal worden van Kara.

The Flash
Marco Grazzini zal een gastrol krijgen in een toekomstige aflevering van The Flash als Joey Montoleone (Tar Pit), een metamens dat zichzelf in gesmolten asfalt kan veranderen.

The Young and the Restless
Jason Thompson zal de rol van Billy Abbott overnemen in The Young and the Restless. Zijn vertolking van de rol zal vanaf januari te zien zijn in de serie.

Roots
De Roots remake heeft maar liefst zeven acteurs gecast deze week. Hieronder een kort overzicht.
Tip Harris als Cyrus, een slaaf die voor zijn vrijheid vecht.
Mekhi Phifer als Jerusalem, een doofstomme slaaf die op de plantatie werkt, maar niet is wie hij zegt dat hij is.
James Purefoy als John Waller, een rijke eigenaar van een plantatie in Virginia.
Matthew Goode als Dr. William Waller, de slimme, charmante broer van John Waller.
Lane Garrison als Frederick Murray, een onvoorspelbare officier en slaveneigenaar.
Emayatzy Corinealdi als Belle, vrouw van Kunta Kinte.
G. Hannelius als Missy, dochter van John Waller.

CSI: Cyber
Kelly Osbourne krijgt een redelijk mysterieuze rol in CSI: Cyber. De actrice zal Stella Kaine spelen, een hacker bekend onder haar online naam The Angel of Digital Death. Haar aflevering zal begin januari uitgezonden worden.

Rosewood
Joy Bryant heeft een terugkerende rol te pakken in Rosewood. De actrice zal Dr. Erica Kincaid spelen, een cardiologe met een vurige persoonlijkheid. Ze zal debuteren in de aflevering van 9 maart. Naast Bryant is Sherri Shepherd gecast als Dr. Anita Eubanks, een flirtende lijkschouwer en jeugdvriend van Rosewood.

Criminal Minds
Aubrey Plaza krijgt een gastrol in de elfde aflevering van seizoen 11 van Criminal Minds, die op 13 januari uitgezonden zal worden. Ze zal Grumpy Cat Adams spelen. Hoe de serie dit gaat aanpakken is nog niet bekend.

Gotham
Meerdere castingnieuwtjes voor Gotham deze week. Michael Bowen is in de serie gecast als Patrick 'Matches' Malone. Daarnaast is Lori Petty gecast als eigenares van een nachtclub, die Bruce hints geeft om de mysterieuze Malone op te sporen.

BrainDead
Danny Pino is gecast om naast Aaron Tveit in de hoofdrol van de nieuw CBS serie BrainDead te spelen. De serie staat vooralsnog in de planning voor de zomer van 2016.

Undateable
Whitney Cummings is gecast als nieuwe romantische interesse voor Danny Burton in Undateable. De actrice zal in meerdere afleveringen terugkeren, waar ze Charlotte zal spelen, die beschreven wordt als de vrouwelijke versie van Danny die alles is waar hij naar op zoek is.

Dit was het castingnieuws van 30 november 2015 tot 6 december 2015.


Reacties (3)

Geplaatst op 6 december 2015 om 21:41

Leuk dat Italia Ricci weer in een serie komt. Nog steeds erg jammer van Chasing Life. Ben benieuwd naar haar nieuwe rol!

Geplaatst op 6 december 2015 om 21:48

mooi overzicht, super ook dat je kan doorklikken op de namen!

Geplaatst op 7 december 2015 om 06:22

Weer mooi overzicht!

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan