Black Sails komt ten einde, Power gaat door

Door Jesse op 22 juli 2016 om 15:12 in Cancelled,Renewed 8 | 936

Starz heeft aangekondigd dat Black Sails ten einde komt na seizoen 4, terwijl Power een dubbele renewal wist op te pakken.

Black Sails komt ten einde, Power gaat door

Het vierde seizoen van Black Sails, dat 10 afleveringen zal tellen en in 2017 in première zal gaan, vindt de piraten in oorlog in West-Indië. De kust is nog nooit bloederiger geweest, maar op de rand van de afgrond vecht de samenleving keihard terug voor haar bestaan.

'We zijn enorm dankbaar voor de creatieve vrijheid van de afgelopen vier jaar,' vertelt co-bedenker Jonathan E. Steinberg in een statement. 'Het was moeilijk om dit seizoen ons laatste te maken, maar we konden geen beter einde bedenken.'

Power is vernieuwd voor twee nieuwe seizoenen, wat betekent dat de serie het einde van seizoen 5 zal zien. Het nieuws kwam nadat de première van seizoen 3 een recordaantal kijkers trok voor Starz. Showrunner Courtney Kemp had het volgende te zeggen over seizoen 4: 'Volgend jaar is het een heel andere show, en daar bereid seizoen 3 je op voor. Er gaan veel veranderingen en transformaties plaatsvinden.'

Wat vind jij van de beslissingen van Starz? Terecht of juist niet? Laat het ons weten!


Reacties (8)

Geplaatst op 22 juli 2016 om 15:44

Spijtig, ik vond Black Sails een mooie serie. Nu ja, zo lang ze het maar mooi kunnen afsluiten, dat is ook belangrijk

Geplaatst op 22 juli 2016 om 17:47

Idd als ze in die 10 eps van s4 maar netjes afsluiten in Black Sails dan is t prima

Geplaatst op 22 juli 2016 om 18:02

Bizar en zonde wel. Black Sails is echt super! Hoge kwaliteit en erg vermakelijk!

Als een serie overigens gecancelled wordt ben ik altijd blij als dit voordat het laatste seizoen geproduceerd wordt bekend is bij de makers. Niets zo stom als een serie die eindigt met bijv. To Be Continued... (Las Vegas)

Geplaatst op 22 juli 2016 om 21:23

Ik moet nog beginnen aan seizoen 3 van Black Sails, maar ik vermaak me er prima mee. Hopen op een mooi afgerond verhaal.

Geplaatst op 22 juli 2016 om 21:41

Black Sails is altijd een serie geweest met veel ongebruikte potentie.. Hopelijk krijg het een knaller van een laatste seizoen met niet al teveel opbouw maar met meerdere finales, zoals Banshee dat deed in seizoen 3.

Verwachte 2 jaar terug zo weinig van Power maar deze show heeft mij helemaal over gewonnen.. Vooral het 2e seizoen was erg sterk en spannend!

Geplaatst op 23 juli 2016 om 09:10

Zoooo jammer van Black Sails. Natuurlijk blij met het feit dat ze het nu netjes af kunnen ronden, maar jammer blijft het wel.

Geplaatst op 23 juli 2016 om 11:57

Blacks Sails, een serie die per seizoen beter is geworden... hopelijk overtreft het laatste seizoen de vorige seizoenen :):up:

Geplaatst op 24 juli 2016 om 12:40

Aah jammer, had gedacht dat ze doorgingen totdat schateiland begint....

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten