Ballers scoort derde seizoen op HBO

Door Jesse op 29 juli 2016 om 20:49 in Renewed 2 | 664

Twee afleveringen van het tweede seizoen zijn uitgezonden en HBO heeft nu al besloten dat er een derde seizoen gaat komen van comedyserie Ballers.

Ballers scoort derde seizoen op HBO

'Dwayne Johnson, Stephen Levinson, Mark Wahlberg en de rest van het Ballers team hebben een winnaar gemaakt,' vertelt Casey Bloys, die over de programmering van HBO gaat. 'We kijken uit naar nog een goed jaar.'

De eerste twee afleveringen van het huidige seizoen wisten allebei een rating van 0,7 te scoren met gemiddeld 1,43 miljoen kijkers. Dit is iets lager dan het gemiddelde van seizoen 1 met een 0,8 en 1,7 miljoen kijkers.

Ballers draait rond de levens van een groepje footballspelers, zowel vergane glories als huidige helden. Met in de hoofdrol Spencer Strasmore, een op rust gestelde speler. Andere personages in de reeks zijn Charles, een sympathieke ex-pro die op zoek gaat naar een nieuwe carrière; Ricky, een sportman die even gedreven als spiritueel is; Joe, een financieel adviseur die zich in allerlei bochten wringt om erbij te horen; Jason, een sportimpresario die zich in de hoogste kringen beweegt; Vernon, een speler die heel erg met zijn gezin begaan is; Julie, de vrouw van een ex-sporter; Stephanie Michaels, een verslaggeefster van ESPN die een romance beleeft met Spencer; en Tina, de weduwe van één van Spencers beste vrienden.

Tevreden met de tamelijk snelle pickup van Ballers? Laat ons weten waarom!


Reacties (2)

Geplaatst op 31 juli 2016 om 11:24

Serie kijkt makkelijk weg.

Geplaatst op 31 juli 2016 om 16:07

Een van mijn favo series. Jammer dat de afleveringen zo kort zijn. :P

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten

Tags