Game of Thrones stopt na acht seizoenen

Door Jesse op 1 augustus 2016 om 22:35 in Cancelled 6 | 644

Het einde komt naderbij voor Game of Thrones. Casey Bloys, die sinds kort over de programmering van HBO gaat, heeft bevestigd wat al een tijdje gedacht werd: Game of Thrones komt ten einde na acht seizoenen.

Game of Thrones stopt na acht seizoenen

De aankondiging werd gedaan tijdens de Television Critics Association perstour in Beverly Hills. 'Ja, ik denk dat de showrunners [David Benioff en D.B. Weiss] een specifiek plan hebben over het aantal seizoenen dat ze willen doen. Ik heb zelf liever tien seizoenen, maar ik respecteer hun visie en wil alleen maar de beste versie van de serie.'

Ook kwam er een detail naar voren over de duur van beide seizoenen die nog komen gaan. Zoals al eerder aangekondigd zullen beide seizoenen korter zijn dan de eerste zes, die ieder tien afleveringen telden. Het zevende seizoen zal echter zeven afleveringen tellen.

Wat vind jij van de beslissing van HBO? Had je liever meer gezien, of respecteer je net als HBO de beslissing van de showrunners van Game of Thrones? Laat het ons weten in de reacties!


Reacties (6)

Avatar van RdR RdR
Geplaatst op 1 augustus 2016 om 23:07

Jammer, GOT kijk ik altijd naar uit. Maar ik kan deze beslissing wel waarderen, het geeft in ieder de showrunners de gelegenheid om naar een mooi einde toe te werken.

Geplaatst op 2 augustus 2016 om 08:31

Erg jammer!

Geplaatst op 2 augustus 2016 om 09:19

Eens zien wat eerder afgelopen is, de serie of de boeken. :D

Geplaatst op 2 augustus 2016 om 12:14

Zo ontzettend jammer dit. Maar goed, was ook wel weer te verwachten. Beide seizoen zijn overigens wel een stuk korter dan de eerste zes seizoen waren. Maar goed, als de showrunners hier zelf voor hebben gekozen, zullen ze ook een duidelijk verhaal hebben richting het einde.

Een bruiloft tussen Daenarys en John?

Geplaatst op 3 augustus 2016 om 23:20

jammer vond het altijd leuk en nu al afscheid nemen

Geplaatst op 4 augustus 2016 om 02:00

:woo::ok::ok::ok::ok:

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten