Tweede seizoen The Girlfriend Experience bevestigd

Door Jesse op 1 augustus 2016 om 22:56 in Renewed 3 | 649

Starz' The Girlfriend Experience keert terug voor een tweede seizoen, maar zal de trend van onder andere True Detective, Fargo en American Horror Story volgen: de serie krijgt een heel nieuw verhaal en een nieuwe cast.

Tweede seizoen The Girlfriend Experience bevestigd

Het verhaal en de cast zullen anders zijn; maar het creatieve team achter de serie, de showrunners en executive producers, blijft wél. Het kabelnetwerk deed de aankondiging maandagmiddag.

'Met het eerste seizoen van The Girlfriend Experience konden we wekelijks allerlei verschillende soorten televisiekijkers vermaken,' vertelt Carmi Zlotnik, uitvoerend directeur van Starz. 'We zijn blij dat we Starz abonnees een tweede seizoen kunnen aanbieden!'

Het tweede seizoen krijgt het ongebruikelijke aantal van 14 afleveringen, één meer dan de gebruikelijke 13 die kabelseries vaak bestellen. Kijk jij uit naar een tweede seizoen met een andere cast? Laat het ons weten!


Reacties (3)

Geplaatst op 2 augustus 2016 om 12:12

Volledig nieuwe cast? Zonde van de tijd die je dan investeert in met name de hoofdpersoon in Sz1. Nu vond ik haar bijzonder lastig te peilen en snapte regelmatig weinig van haar beweegredenen, maar goed. Goede serie, hoge kwaliteit.

Geplaatst op 2 augustus 2016 om 21:37

Blij met een tweede seizoen, alleen jammer dat er een andere cast komt. Vond de actrice die de hoofdrol speelde, het goed doen.

Geplaatst op 2 augustus 2016 om 22:36

Ze speelde het goed, maar ik vond haar ook erg een ijskoningin waar ik de beweegredenen nou niet echt van kon achterhalen. Het einde van het eerste seizoen kan inderdaad op zich fungeren als einde van het verhaal van Christine

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan