Nieuwe seizoenen voor Homeland en Ray Donovan

Door Jesse op 12 augustus 2016 om 22:25 in Renewed 3 | 756

Homeland was in feite al vernieuwd voor seizoenen 7 en 8, maar per vandaag is het officieel. Daarnaast heeft Showtime de L.A. noir misdaadserie Ray Donovan opgepakt voor een vijfde seizoen.

Nieuwe seizoenen voor Homeland en Ray Donovan

2016 is het jaar waarin we Homeland even moeten missen, omdat deze van plaats wisselt met Shameless, die we dit jaar daarom twee keer mogen verwelkomen. Beide nieuwe seizoenen zullen de gebruikelijke 12 afleveringen tellen, maar daarvoor zal eerst nog seizoen 6 uitgezonden worden. Er komen dus nog minimaal drie nieuwe seizoenen aan!

Ook keert Ray Donovan terug voor 12 afleveringen. De dramaserie scoort een rating van 0,3 met 1,21 miljoen kijkers. Deze cijfers zijn net wat lager dan de gemiddelden van vorig jaar tijdens seizoen 3, maar verdubbelen meestal binnen de week en zijn daarom meer dan genoeg voor een renewal. Daarnaast ontvangt de serie veel lof van televisiecritici voor haar sterke, geloofwaardige karakters en storytelling.

Wat vind jij van deze aankondigingen van Showtime? Blij dat Ray Donovan nog een jaartje meegaat en hoop je dat Homeland zichzelf opnieuw kan uitvinden om die drie jaar door te komen?


Reacties (3)

Geplaatst op 13 augustus 2016 om 07:13

Top nieuws voor beide series.. Hopelijk gaat Homeland niet Dexter achterna, wat volgens velen iets te lang door ging..

Geplaatst op 13 augustus 2016 om 10:51

Goed nieuws.

Geplaatst op 17 september 2016 om 14:59

hier een ray donovan fan dus ben er blij mee.. :woo:

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten