Tyrant stopt ermee na drie seizoenen

Door Jesse op 7 september 2016 om 19:15 in Cancelled 3 | 2014

Een aantal uur voor de aanvang van de derde seizoensfinale van Tyrant heeft kabelnetwerk FX bekendgemaakt dat dit tevens de laatste aflevering van de serie zal zijn.

Tyrant stopt ermee na drie seizoenen

'De bedenkers van Tyrant hebben het Amerikaanse publiek de aangrijpende verhalen uit het Midden-Oosten kunnen vertellen,' vertelt John Landgraf, president van FX, in een statement. 'We willen het getalenteerde team achter de serie hartelijk bedanken, mede voor het het met respect behandelen van dit ambitieuze verhaal.'

Tyrant is nooit een grote hit geweest voor FX, en het derde seizoen wist ook nog eens aanzienlijk slechter te presteren dan voorgaand seizoen. Met een rating van 0,2 (de helft van de 0,4 van vorig jaar) heeft het netwerk besloten een punt achter de serie te zetten.

Tyrant volgde een bescheiden Amerikaanse familie die getrokken wordt in het turbulente Middel-Oosten. Bassam 'Barry' Al Fayeed, de jongste zoon van de dictator van een door oorlog vernietigd land, gaat zelf terug naar zijn thuisland na 20 jaar verbannen te zijn, samen met zijn vrouw en kinderen voor de bruiloft van zijn neef.

Zag jij hem aankomen? Teleurgesteld in het besluit van FX? Laat het ons weten!


Reacties (3)

Geplaatst op 8 september 2016 om 00:20

Ben nog niet begonnen aan seizoen 3. Hopelijk ronden ze het goed af.

Geplaatst op 8 september 2016 om 10:37

Ik ben pas op de helft van seizoen 3, maar dit klinkt toch best abrupt. Hopelijk hadden ze het al even in gedachte zodat het verhaal goed wordt afgerond.

Geplaatst op 16 augustus 2017 om 16:07

Ik vond het wel een top serie, jammer dat het zo moet eindigen. Had nog alle kanten op kunnen gaan.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten

Tags