Tweede seizoen voor Atlanta en Better Things

Door Jesse op 23 september 2016 om 15:17 in Renewed 2 | 708

De twee nieuwste comedyseries van FX, Atlanta en Better Things, zijn verzekerd van een tweede seizoen.

Tweede seizoen voor Atlanta en Better Things

Na slechts enkele afleveringen in het eerste seizoen van beide series heeft FX aangekondigd dat ze beide zullen terugkeren. Beide nieuwe seizoenen zullen uit tien afleveringen bestaan.

'We zijn blij dat onze twee nieuwe comedyseries zo goed ontvangen zijn. Het is duidelijk dat Atlanta en Better Things aanslaan bij kijkers, dankzij onder andere Donald Glover en Pamela Adlon. We zijn erg trots op beide shows,' aldus Nick Grad en Ertic Schrier van FX.

Atlanta gaat over twee neven met een verschillende kijk op kunst versus commercie, die omhoog aan het klimmen zijn in de Atlanta rapscene. Earnest 'Earn' Marks is een ambitieuze schoolverlater en zijn vervreemde neef wordt plotseling een ster.

Better Things is een semi-autobiografische kijk op het leven van Pamela Adlon. De serie volgt een alleenstaande moeder en middelmatige actrice, die de hele dag achter werk aan zit en drie kinderen moet opvoeden.


Reacties (2)

Geplaatst op 24 september 2016 om 07:19

Dat is goed nieuws. Het zijn twee van de leukste nieuwe series dit seizoen.
Vooral Atlanta heeft het soort humor waar ik erg van hou. Better Things is wat mij betreft de vrouwelijke tegenhanger van de serie Louie. Erg grappig maar af en toe het nodige drama.

Geplaatst op 24 september 2016 om 17:58

atlanta vind ik zeer goed!

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten