Superstore krijgt volledig tweede seizoen

Door Jesse op 24 september 2016 om 12:08 in Renewed 2 | 589

Superstore kan maar beter wat extra krachten inhuren, want ze mogen meer uren gaan draaien.

Superstore krijgt volledig tweede seizoen

Een dag na de première van het tweede seizoen van de NBC comedy heeft het netwerk de serie een volledig tweede seizoen geschonken. Er werden in eerste instantie maar 13 afleveringen besteld na het 11 afleveringen tellende eerste seizoen.

De serie ging in première met een rating van 1,5 en bijna 5,5 miljoen kijkers, zo ongeveer hetzelfde als het gemiddelde van seizoen 1. 'We zijn erg blij met Superstore en de door haar gescoorde ratings,' vertelt Jennifer Salke van NBC. Dit is tevens de eerste full season order van het 2016-2017 televisieseizoen.

Superstore is een hilarische werkplekkomedie over een unieke familie werknemers van een enorme winkel. Van de nieuwelingen en de veteranen tot de vakantiekrachten en managers, samen gaan zij de dagelijkse routine te lijf. Inclusief uitverkopen die zorgen voor rellen en gestoorde koopjesjagers.

Volg jij Superstore? Laat ons weten wat je van het goede nieuws vindt!


Reacties (2)

Geplaatst op 24 september 2016 om 20:43

Leuke show voor tussendoor. Dus ik ben er wel blij mee.

Geplaatst op 6 oktober 2016 om 22:48

Erg leuke serie voor tussendoor. Hij is leuker dan verwacht. Weinig verhaal maar wel vermakelijk en vaak plaatsvervangende schaamte. Blij met een volledig 2e seizoen

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten