American Horror Story terug voor zevende seizoen

Door Jesse op 4 oktober 2016 om 21:27 in Renewed 2 | 661

FX heeft besloten om een zevende seizoen aan anthologieserie American Horror Story toe te voegen.

American Horror Story terug voor zevende seizoen

Dit komt uiteraard niet als een verrassing. Hoewel de live ratings iets lager zijn dan die van Hotel vorig jaar (een 2,1 voor Roanoke ten opzichte van een 2,3 voor Hotel), zorgen de live+3 ratings ervoor dat American Horror Story: Roanoke uiteindelijk de eerste plaats inneemt.

'Bedenkers Ryan Murhpy en Brad Falchuk en hun team van schrijvers houden American Horror Story fris met hun inventieve, schokkende en vermakelijke manier van storytelling,' wist John Landgraf van FX te melden in een statement. 'We zijn trots op het feit dat we een zevende seizoen mogen toevoegen aan de serie.'

Het thema en de cast van het zevende seizoen zijn vooralsnog onbekend. Nog niet duidelijk is of het net als dit jaar geheim gehouden wordt tot de première, of dat het zoals de eerste vijf jaar ergens rond maart bekendgemaakt wordt.

Wat vind jij tot nu toe van American Horror Story: Roanoke? Heb je leuke ideeën voor een zevende seizoen? Laat het weten!


Reacties (2)

Avatar van RdR RdR
Geplaatst op 5 oktober 2016 om 19:33

Goed nieuws! Ben benieuwd naar het volgende thema.

Geplaatst op 9 oktober 2016 om 19:53

Om eerlijk te zijn vind ik het niet echt wat. Ik dacht dat vorig seizoen slecht was geworden, maar dit seizoen is toch net weer wat slechter :grinn:

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten