Nieuwe series: oktober 2016 (deel 2)

Door Knoester op 9 oktober 2016 om 14:14 in Nieuwe series 7 | 865

Ieder jaar beginnen er talloze nieuwe series, en het is haast onmogelijk om ze allemaal bij te houden. Gelukkig kan Seriesfeed jullie hierbij helpen. Door middel van een maandelijkse rubriek zetten wij alle nieuwe series voor jullie op een rijtje. In oktober zijn er best wat nieuwe series die van start gaan. Comedy's, thrillers, voor ieder wat wils.

Nieuwe series: oktober 2016 (deel 2)

Freakish
Start op: 10 oktober
Netwerk: Hulu
Genre: Horror, sci-fi
Lengte: 45 minuten
Cast: Chad Michael Collins, Alex Ozerov, Celeste Cook
Plot: Tijdens nablijven op een doodnormale zaterdag, beginnen opeens sirenes te loeien. Niet ongewoon in een stad met een grote nucleaire reactor, en meestal duidt het op een oefening. De twintig studenten en de basketbalcoach trekken zich terug in de schuilkelder. Alleen is het deze keer geen oefening. Wanneer de sirenes stoppen, en de studenten en de coach uit de kelder tevoorschijn komen, vinden ze hun stad verwoest door een explosie. Er is geen teken van leven te bekennen buiten de deuren van de school. Daarbij komt nog dat degenen die niet in de bunker waren, besmet zijn...

American Housewife
Start op: 11 oktober
Netwerk: ABC
Genre: comedy
Lengte: 20 minuten
Cast: Katy Mixon, Diedrich Bader, Julia Butters
Plot: Katie Ottoo is een zelfverzekerde, schaamteloze echtgenote en moeder van drie kinderen. Ze probeert haar niet-perfecte familie op te voeden in de gezonde stad Westport, Connecticut, gevuld met perfecte moeders en hun perfecte nageslacht.

Channel Zero
Start op: 11 oktober
Netwerk: Syfy
Genre: drama, mysterie, horror
Lengte: 45 minuten
Cast: Fiona Shaw, Luisa D'Oliveira, Natalie Brown
Plot: Channel Zero focust zich op de obsessieve herinnering van een man aan een mysterieus kinderprogramma uit de jaren 80. Hij begint steeds meer te vermoeden dat dit een rol heeft gespeeld in een serie van verschrikkelijk enge en dodelijke gebeurtenissen uit zijn kindertijd.

Falling Water
Start op: 13 oktober
Netwerk: USA Network
Genre: horror
Lengte: 45 minuten
Cast: Lizzie Brocheré, David Ajala, Will Yun Lee
Plot: Falling Water vertelt het verhaal van drie vreemdelingen die zich realiseren dat zij delen van dezelfde droom dromen. Als zij dieper gaan graven naar de betekenis van hun connectie met elkaar, beseffen ze dat de implicaties van hun persoonlijke lot veel groter is dan ze zich realiseerden. De toekomst van de mensheid ligt in hun handen.

Goliath
Start op: 14 oktober
Netwerk: Amazon
Genre: drama
Lengte: 45 minuten
Cast: Billy Bob Thornton, Ever Carradine, Maria Bello
Plot: De eens krachtige advocaat Billy McBride heeft een burn-out en besteedt meer tijd in een bar dan in een rechtszaal. Wanneer hij met tegenzin instemt met het voortzetten van een onrechtmatige dood rechtszaak tegen de grootste klant van Cooperman & McBride, het enorme advocatenkantoor die hij hielp creëren, ontdekken Billy en zijn bij elkaar geraapte team een grote en dodelijke samenzwering die hen allemaal in gevaar brengt in een leven of dood proces tegen de ultieme Goliath.

Haters Back Off
Start op: 14 oktober
Netwerk: Netflix
Genre: comedy
Lengte: 30 minuten
Cast: Colleen Ballinger, Angela Kinsey, Erik Stocklin
Plot: Haters Back Off gaat over het vreemde leven van Miranda Sings. Een meisje met ontzettend veel zelfvertrouwen, en ontzettend weinig talent. Ze houdt stevig vast aan haar geloof dat ze geboren werd om beroemd te worden, alleen weet niemand dat nog.

Berlin Station
Start op: 16 oktober
Netwerk: EPIX
Genre: thriller
Lengte: 45-55 minuten
Cast: Richard Armitage, Michelle Forbes, Rhys Ifans
Plot: Berlin Station volgt Daniel Meyer/Miller, die net gearriveerd is in een CIA-instelling in Berlijn, Duitsland. Meyer heeft de taak om te onderzoeken wie informatie aan klokkenluider Thomas Shaw doorgespeeld heeft.

Eyewitness
Start op: 16 oktober
Netwerk: USA Network
Genre: thriller
Lengte: 45 minuten
Cast: Tyler Young, James Paxton, Warren Christie
Plot: Twee jongens hebben een geheime ontmoeting in een hut en zijn getuigen van een schietpartij waarvan ze nog maar net levend ontsnappen. Wanhopig proberen ze hun relatie geheim te houden en uit angst door de schutter gevonden te worden houden ze hun mond over wat ze gezien hebben. Maar ze komen er al snel achter dat wat ze hebben gezien niet ongezien kan worden, en wanneer je getuige bent van een vreselijke gebeurtenis verandert alles.

Graves
Start op: 16 oktober
Netwerk: EPIX
Genre: comedy
Lengte: 20 minuten
Cast: Nick Nolte, Sela Ward, Skylar Astin
Plot: Richard Grave, voormalig twee-termijnen president, gaat op een Don Quichot-achtige queeste om de verkeerde beslissingen recht te zetten die zijn administratie heeft gemaakt en zijn nalatenschap terug te eisen na hij 25 jaar geleden het Witte Huis heeft verlaten.

De herfstmaanden leveren altijd een hele hoop interessante series op. Welke van deze lijst gaan jullie volgen?


Reacties (7)

Geplaatst op 9 oktober 2016 om 18:36

Ga in eerste instantie alleen Freakish een kans geven.. De rest lijkt mij niet echt wat.

Geplaatst op 9 oktober 2016 om 18:36

Ga in eerste instantie alleen Freakish een kans geven.. De rest lijkt mij niet echt wat.

Geplaatst op 9 oktober 2016 om 19:46

Billy Bob weer terug op TV met Goliath krijgt zeker een kans. Al wacht ik wel af wat de reviews zeggen want heb praktisch gewoon geen tijd om met nieuwe shows te starten.

Haters Back Off ziet er onverwachts grappig uit.

Geplaatst op 9 oktober 2016 om 19:52

Niet veel leuke series dit seizoen :(

Geplaatst op 9 oktober 2016 om 21:35

Haters Back Off! Miranda Sings is erg grappig op Youtube :burst:

En ik denk dat ik Channel Zero ook een kans ga geven.

Geplaatst op 11 oktober 2016 om 15:01

Freakish en Goliath klinken erg vet. Ik wacht wel iets van recensies af voor ik ze echt ga kijken, maar het klinkt veelbelovend.

Geplaatst op 11 oktober 2016 om 21:50

Goliath lijkt me tof, maar ik wacht nog wel even de reviews af aangezien er zoveel moois te zien is.

Ook nog even een bedankje voor deze updates omdat ik hier toch al een paar toffe series uit heb gehaald door de updates!

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten

Tags