BrainDead en American Gothic stoppen na één seizoen

Door Jesse op 18 oktober 2016 om 12:52 in Cancelled 5 | 851

Na het goede CBS nieuws van gisteren, heeft het netwerk nu ook wat minder fijn nieuws naar buiten gebracht. BrainDead en American Gothic zullen niet terugkeren voor een tweede seizoen.

BrainDead en American Gothic stoppen na één seizoen

CBS maakte het nieuws maandag bekend, ruim een maand nadat de series eindigden zonder enig nieuws over hun toekomst. De ratings van beide shows zou je op z'n best 'matig' kunnen noemen.

BrainDead scoorde een 0,4 en 2,62 miljoen kijkers op de maandag- en zondagavond. American Gothic deed het marginaal beter dan BrainDead, met een rating van 0,5 en 2,7 miljoen kijkers op de woensdagavond. Van de zomerseries van CBS is alleen Zoo nog over, die het wel goed genoeg deed voor een nieuw seizoen.

BrainDead ging over Laurel, de dochter van een democratische politieke dynastie die Washington heeft verlaten om een documentaire filmmaker te worden en wordt teruggetrokken in het familiebedrijf als haar broer, de senator, haar hulp nodig heeft om zijn kantoor te runnen.

American Gothic draaide om een prominente familie uit Boston die zichzelf probeert te herdefiniëren nadat ze een gruwelijke ontdekking doen over hun onlangs overleden grootvader. Zij ontdekken dat er de afgelopen jaren een aantal moorden heeft plaatsgevonden, waar iemand van de familie wel eens bij betrokken zou kunnen zijn.


Reacties (5)

Geplaatst op 18 oktober 2016 om 18:18

Heeft American Gothic een open of een gesloten einde? Is het de moeite om de serie te kijken?

Geplaatst op 18 oktober 2016 om 19:14

:burst:jammer vond braindead een leuke verfrissende serie. Tien keer beter dan scream wat weer een seizoen krijgt.

Geplaatst op 18 oktober 2016 om 20:48

Zoals Joeri93 al vroeg, maar dan voor beide series: Open of Gesloten einde???

Geplaatst op 19 oktober 2016 om 11:11

American Gothic heeft een gesloten einde. Braindead weet ik niet. :)

Geplaatst op 19 oktober 2016 om 18:56

Ik lees op verschillende websites dat BrainDead een gesloten einde heeft en dat volgens sommige je het kan zien als limited series. Binnenkort maar een kansje geven dan:nerd:

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan