Derde seizoen voor Scream van MTV

Door Jesse op 18 oktober 2016 om 16:01 in Renewed 2 | 592

De Halloween-special is gelukkig niet het laatste dat fans van MTV-serie Scream zullen zien. De serie keert volgend jaar terug voor een derde seizoen.

Derde seizoen voor Scream van MTV

Verder is er vrijwel niks bekend. Verdere details, zoals blijvende en nieuwe castleden, een premièredatum en een statement van MTV blijven vooralsnog afwezig. Wel is er aangegeven dat de serie waarschijnlijk nieuwe showrunners gaat krijgen.

Scream werd met gemengde recensies ontvangen, waarin de negatieve punten vaak het tekort aan goede, meeslepende karakters en het feit dat de serie teveel profiteert van de nostalgie van de filmfranchise waren. Positieve punten waren de frisse draai die aan het verhaal gegeven werd en de humor die in de serie verwerkt zit.

Nadat online pesten resulteert in een brute moord, doet het schokkende gebruikte geweld denken aan moordpartijen uit het verleden. Deze moorden hebben velen geplaagd, anderen geïntrigeerd en misschien een nieuwe moordenaar geïnspireerd. Een groep vrienden, met twee oude vrienden die weer een band proberen op te bouwen, worden geliefden, verdachten, doelwitten en slachtoffers van een moordenaar die uit is op bloed.

Wat vind jij van Scream? Ben je blij met het nieuwe seizoen? Laat het ons weten!


Reacties (2)

Geplaatst op 19 oktober 2016 om 15:19

Wat vonden jullie van seizoen 2 in het geheel?

Geplaatst op 23 oktober 2016 om 19:31

Seizoen 2 vond ik matig. De Halloween aflevering vond ik dan wel weer leuk.

\Maar een nieuw seizien betekent dat ze voor de 4e(!) keer een serial killer achter zich aan hebben. Dat vind ik erg ongeloofwaardig. Niet dat de rest zo waarheidsgetrouw is, maar toch

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten

Tags