Notorious en Making History ingekort

Door Jesse op 28 oktober 2016 om 15:45 in Cancelled 1 | 665

ABC's Notorious en Fox' Making History zijn de eerste twee semi-slachtoffers van het nieuwe televisieseizoen. Beide series zijn ingekort door hun netwerk; nooit een goed teken.

Notorious en Making History ingekort

ABC heeft Notorious van een 13 afleveringen tellend seizoen teruggebracht naar slechts 10 afleveringen, waarmee ze in feite zeggen dat de show geen kans meer heeft. De serie leverde zwakke cijfers voor ABC, maar ze zijn wel van plan om alle afleveringen uit te zenden.

Notorius is een juridische dramaserie gebaseerd op waargebeurde verhalen van de beroemde strafrechtelijke verdediging advocaat Mark Geragos en ‘Larry King Live’ nieuwsproducent Wendy Walker. De serie verkent de interactie tussen de media en het strafrecht.

Ook Making History van Fox zal minder afleveringen tellen dan er oorspronkelijk besteld waren. De serie gaat van 13 terug naar 9, maar of de serie gedoemd is, is nog maar de vraag. Er zijn namelijk maar 9 afleveringen nodig om het schema te vullen, dus wie weet wat dit betekent voor de toekomst van de show... maar de geschiedenis van televisie leert dat dit nooit een goed teken is.

Drie vrienden uit verschillende tijdperken proberen de spanning en sensatie van tijdreizen en hun gewone, doodnormale levens te balanceren.


Reacties (1)

Geplaatst op 30 oktober 2016 om 16:53

Notorious wel jammer.. Vind het wel een leuke serie.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan