Masters of Sex stopt na vier seizoenen

Door Jesse op 2 december 2016 om 16:00 in Cancelled 1 | 637

Masters of Sex, wiens vierde seizoen eerder dit jaar afliep op Showtime, krijgt geen vervolg. De finale van het vierde seizoen was tegelijkertijd de laatste aflevering van de serie.

Masters of Sex stopt na vier seizoenen

Gedurende haar looptijd heeft de serie 11 Emmy nominaties ontvangen en er één gewonnen. Hoewel een hit bij critici, heeft de serie nooit een groot kijkpubliek gehad, zoals Homeland en Ray Donovan. Masters of Sex trok gemiddeld 450.000 kijkers per aflevering.

De serie draait om wereldberoemde wetenschappers William Masters en Virginia Johnson. Twee pioniers die tijdens de jaren 50 van de vorige eeuw onderzoek deden naar de lichamelijke reacties van mannen en vrouwen op seks. Dit verplaatste het duo in rap tempo van een academisch ziekenhuis naar de cover van Time Magazine. William is een briljante maar gereserveerde geleerde die totaal niet met zijn eigen gevoelens uit de voeten kan. Gelukkig biedt zijn nieuwe assistente Virginia - met haar recht door zee houding - tegenwicht.

Zal jij Masters of Sex missen? Laat ons weten waarom!


Reacties (1)

Geplaatst op 3 december 2016 om 00:04

Ja, jammer. geweldige serie met prima acteurs die een mooi tijdsbeeld geven van de jaren '50 en '60 van de vorige eeuw. Aanrader.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten