Luke Cage terug voor tweede seizoen

Door Jesse op 7 december 2016 om 21:54 in Renewed 6 | 786

Sweet Christmas! Netflix heeft een tweede seizoen van haar derde Marvel hit Luke Cage aangekondigd.

Luke Cage terug voor tweede seizoen

De aankondiging werd gedaan via een kort filmpje op de Twitterpagina van de show. Er stonden geen details zoals de premièredatum in vermeld, alleen 'coming soon'. Maar met alle series die Netflix nog op haar programma heeft staan, zou het misschien nog wel anderhalf jaar kunnen duren.

Netflix geeft zoals altijd geen kijkcijfers prijs aan de buitenwereld, maar via een programma van derden is er meer informatie verschenen. Klaarblijkelijk werd er door 3,5 miljoen mensen naar de serie gekeken binnen vijf dagen na release.

Wanneer een gesaboteerd experiment Luke Cage enorme kracht en een onkwetsbare huid geeft, probeert hij zijn leven weer op te bouwen in Harlem. Al snel wordt hij geconfronteerd met zijn verleden en moet hij alles op alles zetten om zijn stad te beschermen.

Het volgende hoofdstuk in de Netflix-Marvel reeks is Marvel's Iron Fist, die gepland staat voor 17 maart 2017. Daredevil, Jessica Jones en nu dus Luke Cage keren allen terug voor een nieuw seizoen. Ook zullen de team-up serie The Defenders en Daredevil spin-off The Punisher 'binnenkort' op Netflix te zien zijn.

Heb jij Luke Cage gekeken? Kijk je uit Naar Iron Fist? Meld het in de comments!


Reacties (6)

Geplaatst op 8 december 2016 om 08:56

Ik heb ze alle drie bekeken maar niets is zo sterk als Daredevil imho.

Geplaatst op 8 december 2016 om 09:10

Inderdaad, Daredevil is de beste. Luke Cage was voor mij het minst, qua verhaallijn en uitwerking zat het voor mij gevoel minder goed in elkaar als bij Darevil en Jessica Jones.

Geplaatst op 8 december 2016 om 15:18

ja zelfde gevoel hier...Daredevil is het best uitgewerkt ...Jessica Jones op 2e plaats en Luke Cage het minst(hoewel nog steeds goed)...Hoop dat Iron Fist dit doorbreekt en net zo goed wordt als Daredevil...Vond de Punisher trouwens ook ijzersterk...beter nog dan Jessica en Luke...

Geplaatst op 9 december 2016 om 12:46

Goed nieuws! Daredevil, Jessica Jones & Luke Cage, blijf maar lekker doorgaan zolang er nog een verhaal te bedenken is ;-) Vind ze allemaal even vet!

Geplaatst op 11 december 2016 om 16:07

Als een Marvel fan zeg ik goed nieuws. Hoe meer hoe beter.

Geplaatst op 16 december 2016 om 21:04

Ik vond Luke Cage wel leuk, maar niet zo leuk als Jessica Jones. Stiekem vind ik Jessica Jones zelfs een stukje beter dan Daredevil :roll:

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan