Shameless krijgt een achtste seizoen

Door Jesse op 20 december 2016 om 16:49 in Renewed 3 | 689

Fans die Shameless de laatste paar weken nauw in de gaten gehouden hebben, zagen het al aankomen: de serie keert officieel terug voor een achtste seizoen na succesvolle contractonderhandelingen met ster Emmy Rossum.

Shameless krijgt een achtste seizoen

Rossum, wiens contract afliep na het net afgelopen zevende seizoen, wou graag een behoorlijke salarisverhoging van evenveel of zelfs meer dan William H. Macy. En laten we eerlijk zijn: dat verdient ze dubbel en dwars.

Dit jaar ging Shameless voor het eerst in de herfst in première, van plaats geruild hebbende met Homeland die in januari van start gaat. Dit seizoen ontving gemiddeld een rating van 0,5 en 1,39 miljoen kijkers. Een week na uitzending groeiden deze aantallen met 80%.

Shameless gaat over Frank Gallagher, trotse vader van zes knappe, onafhankelijke kinderen, die zonder hem beter af zouden zijn. Wanneer Frank in de kroeg niet hun laatste geld uitgeeft, ligt hij bewusteloos op de vloer. Maar de kinderen weten manieren te vinden om, ondanks hem, toch op te groeien. Het is geen familie die je ooit eerder bent tegengekomen, maar ze verontschuldigen zich niet voor wie ze zijn.

Shameless keert in 2017 terug, waarschijnlijk weer rond dezelfde periode.


Reacties (3)

Geplaatst op 21 december 2016 om 11:51

:woo::woo::woo::woo::woo::woo::woo::woo::woo::woo::woo::woo:

Geplaatst op 21 december 2016 om 16:17

Nice! Binnenkort maar eens aan het nieuwe seizoen beginnen.

Geplaatst op 23 december 2016 om 23:07

Goede afsluiter van het jaar!!


Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten