Nieuwe seizoenen Arrow, Flash, Jane the Virgin en meer

Door Jesse op 10 januari 2017 om 16:40 in Renewed 3 | 1123

The CW heeft van zeven series bekendgemaakt dat ze een vervolg krijgen in het televisieseizoen 2017-2018. Het gaat om Arrow, The Flash, Supergirl, Legends of Tomorrow, Crazy Ex-Girlfriend, Jane the Virgin en juggernaut Supernatural.

Nieuwe seizoenen Arrow, Flash, Jane the Virgin en meer

'De afgelopen seizoenen heeft The CW een line-up gecreƫerd met stabiele hits, van superhelden tot comedyseries met critical acclaim en hoogstaande sciencefiction dramashows,' laat Mark Pedowitz in een statement weten. 'Met deze vroege pickups kunnen de mensen die achter deze series zitten vooruit plannen.'

Nog niets is uit de doeken gedaan over iZombie, The 100 en The Originals, maar goed, die series moeten ook nog van start gaan. Frequency en No Tomorrow blijven nog op onbekend staan, maar voor beide series zit een volledig seizoen er niet in. Hun toekomst ziet er minder helder uit.

Ook zal het netwerk Constantine, de serie die het een aantal seizoenen geleden op NBC mocht proberen, terugbrengen als een geanimeerde serie. Een volledige revival zit er (nog niet) in, maar fans namen wat ze krijgen kunnen! Matt Ryan zal zijn rol opnieuw inspreken.

Arrow keert terug voor een zesde seizoen. The Flash mag haar vierde seizoen intreden, terwijl Supergirl haar derde seizoen mag starten, evenals Legends en Crazy Ex-Girlfriend. Jane the Virgin runt al een jaar langer en begint volgend jaar aan een vierde seizoen. Ten slotte heeft Supernatural een dertiende seizoen op het programma staan.

Hoeveel van de zeven volg jij en met welke ben je het meest blij? Laat het ons weten!


Reacties (3)

Geplaatst op 10 januari 2017 om 17:13

Top top! Flash, Arrow en LOT zijn 3 series die ik elke week kijk.
De rest van The CW kijk niet.

Geplaatst op 13 januari 2017 om 09:49

Supernatural gaat echt maar lang door :burst:
Maargoed echt erg vind ik dat niet ofzo, maar het plot is gewoon niet zo verfrissend of spannend meer.
Ook leuk dat the flash e.d nieuwe seizoenen krijgen :woo::ok:

Geplaatst op 13 januari 2017 om 10:09

Hoera!

Ik volg Supernatural, The Flash, Supergirl en sinds kort Arrow. Mooi nieuws dus :)

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan