The Affair volgend jaar terug voor vierde seizoen

Door Jesse op 10 januari 2017 om 17:35 in Renewed 3 | 639

Het verhaal van Noah, Alison, Helen en Cole is nog niet afgelopen. Showtime heeft The Affair vernieuwd voor een vierde seizoen.

The Affair volgend jaar terug voor vierde seizoen

De aankondiging werd vandaag gedaan tijdens een perstour van Showtime. The Affair, momenteel midden in haar derde seizoen, weet dit seizoen niet heel hoog te scoren, maar het netwerk staat erom bekend dat ze oudgedienden door lastige seizoenen helpen door deze extra seizoenen te geven.

The Affair maakt gebruik van de unreliable narrator. De serie wordt verteld uit het perspectief van (tot zover) vijf personen, die allemaal een ander beeld op de werkelijkheid nahouden.

Noah is een schoolleraar en schrijver in New York die gelukkig getrouwd is, maar zich afkeert van de afhankelijkheid van zijn rijke schoonvader. Alison is een jonge serveerster die haar leven en huwelijk na een tragedie probeert op te pikken. Gesitueerd in Montauk aan het randje van Long Island, ontvouwt het provocerende drama zich zowel vanuit het perspectief van de man als dat van de vrouw, gebruikmakend van de selectieve geheugens van beide om het verhaal te vertellen.

De finale van The Affair wordt over drie weken uitgezonden.


Reacties (3)

Geplaatst op 10 januari 2017 om 18:31

Over een paar weken weer lekker bingen8-)

Geplaatst op 12 januari 2017 om 10:31

Ik kon er niet echt goed inkomen, ben er in seizoen 2 mee gestopt. :(

Geplaatst op 21 juni 2017 om 15:11

vond seizoen 3 niet echt wauw..

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten