Meer afleveringen voor drie nieuwkomers CBS

Door Jesse op 12 januari 2017 om 15:51 in Renewed 0 | 658

De drie nieuwe comedyseries van CBS met mannen van middelbare leeftijd in de hoofdrol krijgen extra afleveringen. CBS heeft extra afleveringen besteld van Kevin Can Wait, Man with a Plan en The Great Indoors.

Meer afleveringen voor drie nieuwkomers CBS

Kevin Can Wait kreeg in oktober al een volledig seizoen, maar krijgt nog twee extra afleveringen om op een totaal van 24 uit te komen. Met een publiek van 8,16 miljoen kijkers en een rating van 1,8 doet deze serie het prima voor CBS.

Man with a Plan en The Great Indoors gingen beide iets later in première, maar ook deze krijgen een volledig seizoen. Wel een volledig seizoen van 'maar' 22 afleveringen, maar in feite is dat ook de industriestandaard. Dankzij deze nieuwe afleveringen is er later in het seizoen meer origineel materiaal in plaats van herhalingen.

Kevin is net met pensioen en hij kijkt uit naar de vrije tijd die hij met zijn familie (maar vooral vrienden) kan doorbrengen. Wanneer zijn oudste dochter aankondigt dat ze stopt met school om haar verloofde te ondersteunen, weet Kevin dat hij ze beide in huis moet nemen om haar op school te houden. De pret moet even wachten, want aan zijn nieuwe familie heeft Kevin zijn handen vol.

Man with a Plan gaat over een aannemer die meer tijd met zijn kinderen gaat doorbrengen als zijn vrouw weer aan het werk gaat en erachter komt dat zijn drie kleine engeltjes geen engeltjes maar maniakken zijn.

Een gerenommeerd avonturen-journalist voor een outdoor magazine moet zich aanpassen aan de tijd als hij achter een bureau terechtkomt en de baas wordt van een groep millennials in het digitale departement van het magazine.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. Wees de eerste!


Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan