American Horror Story minimaal tot 2019 op tv

Door Jesse op 13 januari 2017 om 13:34 in Renewed 1 | 643

FX heeft aangekondigd twee extra seizoenen van de anthologieserie besteld te hebben, bovenop het reeds bestelde zevende seizoen.

American Horror Story minimaal tot 2019 op tv

De aankondiging van seizoen 8 en 9 werd donderdag gedaan op de perstour, waar John Landgraf van FX het volgende te zeggen had: 'American Horror Story heeft moderne miniseries gerevolutioneerd, wat goed te zien was in de nieuwste serie Roanoke. De serie blijft net zo relevant als Murder House zes jaar geleden.'

Met de renewal van American Horror Story zal deze de langst lopende serie van FX worden, die met haar negen seizoenen The Shield, Sons of Anarchy, Nip/Tuck en Rescue Me inhaalt. Het viertal runde ieder voor zeven seizoenen op het netwerk.

American Horror Story: Roanoke werd iets beter bekeken dan haar voorganger Hotel, met een rating van 1,6 en 2,93 miljoen kijkers die in de week daarop steeg naar een rating van 3,4 en 6,31 miljoen kijkers.

Seizoen 7 van American Horror Story gaat later dit jaar in première. Als FX en bedenker Ryan Murphy hun schema aanhouden, zullen seizoen 8 en 9 in 2018 en 2019 verschijnen. Kijk jij uit naar nog drie seizoenen Horror Story?


Reacties (1)

Geplaatst op 15 januari 2017 om 15:04

Ik vind het sinds murderhouse niet zo relevant meer eigenlijk, maargoed blijf wel gewoon doorgaan tot het echt niet meer aan te zien is :grinn:

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan