Castingnieuws week 50 (2015)

Door Jesse op 14 december 2015 om 16:18 in Castingnieuws 4 | 680

Beter een dagje te laat dan nooit! Hier is die dan, de nieuwe editie van het wekelijkse castingnieuws. Het castingnieuws op Seriesfeed is een wekelijks overzicht van al het castingnieuws dat de afgelopen week bekendgemaakt is, gebundeld in één compact artikel dat op zondagavond (maar dit keer maandag!) geplaatst zal worden. Hieronder volgen de aankondigingen van 7 december 2015 tot en met 13 december 2015.

Castingnieuws week 50 (2015)

American Horror Story
Sarah Paulson zal in Hotel weer een dubbelrol spelen, alleen nét iets anders dan vorig jaar. De actrice zal in de finale van het huidige seizoen de rol van Billie Dean Howard weer oppakken, die inmiddels haar eigen realityserie heeft en naar Hotel Cortez komt om een aflevering op te nemen.

The Flash
Iris West krijgt een nieuwe baas bij Central City Picture News die gespeeld zal worden door Tone Bell. De acteur heeft een terugkerende rol bemachtigd in het tweede seizoen van de serie... en na een vrij lastige start zou er voor de twee best iets leuks kunnen ontstaan.

Broad City
Niemand minder dan Hillary Clinton krijgt een gastrol in het derde seizoen van Broad City. Dit werd door Clinton zelf bekendgemaakt in een tweet vanaf de set.

The Blacklist
Tony Shalhoub krijgt een gastrol in een toekomstige aflevering van The Blacklist. Hij zal in aflevering 13 verschijnen als Alistair Tate, een intelligente onderhandelaar uit de onderwereld.

New Girl
Niet één, maar twee castingnieuwtjes voor New Girl deze week.
Elizabeth Berkley Lauren krijgt een gastrol in een aflevering als Becky Cavatappi, de nieuwe directrice op Coolidge Middle School waar Jess werkt.
Sam Richardson krijgt ook een gastrol en zal een niet al te slimme en zeer klunzige agent spelen die als partner van Winston wordt ingezet.

Rosewood
Jessica Morris zal binnenkort te zien zijn in Rosewood. De actrice zal Mandy spelen, een trophy wife die door de politie ondervraagd wordt nadat haar man vermoord wordt.

Brooklyn Nine-Nine
Katey Sagal is gecast als de moeder van Jake Peralta, Karen. Sagal zal begin 2016 voor het eerst in de serie te zien zijn, in een aflevering die ook de terugkeer van Roger toont. Reken maar niet op een gezellige reünie!

Once Upon a Time
Rachel Shelley, die ook in het tweede seizoen van de serie speelde, zal in seizoen 5B terugkeren als Milah. De actrice zal in tenminste één aflevering voorkomen, maar niet in de speciale 100ste aflevering.

American Gothic
Justin Chatwin heeft een rol te pakken gekregen in American Gothic, een nieuwe zomerserie van CBS. Chatwin zal Cam spelen, een artiest en herstellende drugsverslaafde. Nadat hij ontdekt dat zijn zoon een ernstig probleem heeft, zoekt hij troost bij zijn manipulerende ex-vrouw, die ook een verslaafde is.

Nashville
Ook Nashville had deze week twee castingnieuwtjes.
De ABC serie heeft Meg Steedle gecast voor een midseason aflevering van Nashville als een alleenstaande moeder die een redelijk romantische eerste indruk achterlaat op Avery na hun eerste ontmoeting.
Daarnaast is Alicia Witt gecast als muzieksensatie Autumn, een gerespecteerde zangeres die nooit getrouwd is, maar wel op zoek is naar een liefde in haar leven.

Big Little Lies
Adam Scott en Laura Dern zijn beide gecast in de nieuwe HBO serie Big Little Lies. Over hun rol is echter nog niets bekend. Hiernaast zullen Nicole Kidman, Reese Witherspoon en mogelijk Shailene Woodley ook in de serie spelen.

Elementary
Richard Kind is de herrie helemaal zat. De acteur zal in een toekomstige aflevering van Elementary Trent Carson spelen, de boze buurman van Sherlock en Joan spelen die een plan om wraak te nemen voorbereidt.

Dr. Ken
Zin in een Community reünie? In de aflevering van 5 februari zullen Joel McHale en Danny Pudi een gastverschijning maken in Ken Jeongs nieuwe serie Dr. Ken. McHale speelt Ross Kirkland, de aartsvijand van Ken, en Pudi speelt Topher Mitchum, die in een knipperlichtrelatie zit met Julie.

Jane the Virgin
Diego Boneta krijgt een gastrol in het tweede seizoen van Jane the Virgin. De acteur zal Dax spelen, een techie en hipster skateboarder die naar Jane haar computer zal kijken en haar vervolgens verrast... op meerdere manieren.

Gotham
Melinda Clarke krijgt een terugkerende rol in seizoen 2B van Gotham. De actrice zal de aantrekkelijke Grace Van Dahl spelen, een machtshongerige vrouw die de perfecte dame speelt maar achter de schermen plot ze van alles bij elkaar om te krijgen wat ze wil.

Dit was het castingnieuws van 7 december 2015 tot en met 13 december 2015.


Reacties (4)

Geplaatst op 14 december 2015 om 17:31

Melinda Clarke terug op tv.. zeer nice! De omschrijving past precies in haar straatje van acteerprestaties..

Geplaatst op 14 december 2015 om 19:25

Sluit ik me bij aan Stevo!

Geplaatst op 15 december 2015 om 09:34

Speelde heel goed in Nikita Stevo Cutiej88

Zeker een goede casting.

Geplaatst op 15 december 2015 om 16:02

Ben nog niet begonnen aan Elementary, vind de serie niet zo leuk meer,
echt een serie die je op de achtergrond aanzet en half mee luistert.
Maar nu ik lees dat Richard Kind er in mee gaat doen trekt het mij helemaal niet meer.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan