Nieuwe seizoenen voor The OA en Love

Door Jesse op 8 februari 2017 om 19:50 in Renewed 4 | 767

Of je nou van romantische comedyseries houdt, of liever kijkt naar een spannende sciencefiction show; bij Netflix zit je in ieder geval volgend jaar nog steeds goed. De streamingdienst heeft nieuwe seizoenen aangekondigd van The OA en Love.

Nieuwe seizoenen voor The OA en Love

The OA verscheen in december na weinig publiciteit van Netflix. Kijkcijfers zijn zoals altijd niet bekend, maar blijkbaar genoeg voor een tweede seizoen, ondanks de toch wel overweldigend negatieve recensies.

Wanneer Prairie Johnson terugkomt naar het stadje waaruit ze jaren daarvoor verdween, is de hechte gemeenschap in shock als blijkt dat het voormalig blinde meisje haar zicht terug heeft. Sommigen schrijven het af als een prachtige wonder, anderen als een gevaarlijk mysterie, maar Prairie weigert te spreken tegen haar ouders of de FBI over wat er met haar is gebeurd in de zeven jaar dat zij vermist was.

Love kreeg in eerste instantie twee seizoenen van Netflix, maar nu, net iets meer dan een maand voor dit tweede seizoen verschijnt op 10 maart, is een derde seizoen al bevestigd.

Love is een programma dat een koppel volgt dat moet navigeren door de uitputtingen en vernederingen van intimiteit, bindingsangst en andere dingen die zij hadden gehoopt te vermijden.

Fan van The OA en/of Love? Laat ons weten waarom deze series bij jouw favorieten horen!


Reacties (4)

Geplaatst op 9 februari 2017 om 00:32

The OA nog niet gezien, maar vond Love wel aardig weg kijken.

Geplaatst op 9 februari 2017 om 10:59

Goed nieuws, beide leuke series.

Geplaatst op 9 februari 2017 om 16:54

Volg enkel Love.. Leuk dat het dit en volgend jaar terug komt!

Wij is jullie mening over OA? Keiharde scifi of toch meer een drama?

Geplaatst op 12 februari 2017 om 19:34

Mwah, ik zou die toch scharen onder SciFi denk ik.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten