Renewed: Scandal, Grey's Anatomy en HTGAWM

Door Jesse op 14 februari 2017 om 17:29 in Renewed 4 | 855

ABC houdt haar donderdag line-up intact: Scandal, Grey's Anatomy en How to Get Away with Murder keren terug voor nieuwe seizoenen.

Renewed: Scandal, Grey's Anatomy en HTGAWM

Channing Dungey, voorzitter van ABC, had er het volgende over te zeggen: 'Scandal, Grey's Anatomy en How to Get Away with Murder blijven kijkers op het puntje van hun stoel houden. Ik kijk uit naar de nieuwe hoofdstukken van deze series en de spannende momenten die zij met zich mee zullen brengen.'

Het volgende, veertiende seizoen van Grey's Anatomy zal het (samen met The Adventures of Ozzie and Harriet) de langstlopende serie in de geschiedenis van het netwerk maken. Scandal keert terug voor een zevende seizoen en How to Get Away with Murder begint alweer aan haar vierde.

Grey's Anatomy is dit seizoen de best bekeken dramaserie op ABC met een rating van 2,2 en 8,22 miljoen kijkers. Scandal weet een rating van 1,8 en 6,8 miljoen kijkers te scoren en How to Get Away with Murder scoort een 1,3 met 4,55 miljoen kijkers.

Thank God It's Thursday, zo luidt de slogan van ABC voor deze line-up. Ben jij ook tevreden dat alle drie de shows terugkeren? Let us know!


Reacties (4)

Avatar van RdR RdR
Geplaatst op 14 februari 2017 om 20:14

Blij met de renewal van Scandal en HTGAWM! 8-)

Geplaatst op 14 februari 2017 om 22:42

Goed nieuws voor Greys, n favoriete serie voor tijdens de strijk :$

Geplaatst op 15 februari 2017 om 08:29

Zeer tevreden voor de renewals van Grey's en HTGAWM! Ben wel benieuwd hoe ze bij die laatste verdergaan zonder één van hun belangrijkste personages...

Geplaatst op 15 februari 2017 om 13:58

Geweldige serie Scandal! Ik geniet van iedere aflevering, dus ben ik blj, dat Scandal weer een nieuw seizoen krijgt :)

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan