The Mick terug voor tweede seizoen

Door Jesse op 21 februari 2017 om 21:55 in Renewed 3 | 663

Fox heeft een tweede seizoen van The Mick aangekondigd. De serie zal terugkeren voor het televisieseizoen 2017-2018.

The Mick terug voor tweede seizoen

Het netwerk kondigde het tweede seizoen dinsdag aan. Eerder kreeg de serie al een back order van vier afleveringen. The Mick is de beste live-action comedy van het seizoen, dus een verrassing is het niet.

'Iedereen bij Fox had enorm veel vertrouwen in The Mick,' vertelt David Madden in een statement. 'Kaitlin is een komische drijfveer die wederom schijnt in haar rol. We zijn enorm blij met The Mick en kijken vol vertrouwen uit naar een tweede seizoen.'

The Mick scoort gemiddeld een rating van 1,4 en weet 3,61 miljoen kijkers te trekken. De cijfers stijgen in de week daarop naar een 1,9 en 5,11 respectievelijk. Volgens Fox weet de serie via alle platforms totaal 8 miljoen kijkers te bereiken.

The Mick vertelt het verhaal van een onbezonnen, brutale oplichter die haar hele leven bezig is geweest met spelletjes spelen met het systeem en het afzien van het nemen van enige verantwoordelijkheid.

Fan van The Mick en blij met de renewal? Nog niet begonnen en durf je het dankzij de verzekerde toekomst nu een kans te geven? Laat ons weten wat dit nieuws met jou doet!


Reacties (3)

Geplaatst op 22 februari 2017 om 02:23

De eerste 5 afleveringen gezien. Erg leuke komedie.

Geplaatst op 22 februari 2017 om 19:19

Vermakelijke komedie. Goed nieuws!

Geplaatst op 23 februari 2017 om 22:02

Vond de eerste paar afleveringen leuk, maar hoe verder het kwam des te meer ik mijn aandacht bij een aflevering verloor en meer op mijn telefoon zat dan naar de laptop aan het kijken was..

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten

Tags